Times of Suriname

Ibrahimovi­c hakt knoop over toekomst door

-

VOETBAL Zlatan Ibrahimovi­c toonde zich woensdagav­ond weer in grootse doen. Met twee goals en een assist tegen Sampdoria verzekerde hij zijn AC Milan eigenhandi­g van Europees voetbal. De Zweed bewees dus andermaal dat hij nog lang niet versleten is en gaat er naar alle waarschijn­lijkheid nog een jaartje bij doen op San Siro.

La Gazzetta dello Sport schrijft dat de 38jarige spits zich heeft laten overtuigen om Milan trouw te blijven. Net als Stefano Piolo leek hij op weg naar de uitgang in Milaan, maar in navolging van de trainer lijkt nu ook de Zweedse superster voldoende vertrouwen te genieten om de samenwerki­ng voort te zetten. Het is de bedoeling dat beide partijen de komende dagen met elkaar in gesprek gaan.

De Italiaanse sportkrant claimt dat Ibrahimovi­c een basissalar­is van vier miljoen euro per jaar kan verdienen. Dat bedrag kan dan oplopen via bonussen, bijvoorbee­ld gebaseerd op het aantal goals/gespeelde wedstrijde­n, de prestaties in de Europa League en kwalificat­ie voor de Champions League voor 20212022. (VN)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname