Times of Suriname

Wachter bij pompstatio­n overvallen Kluis geforceerd

-

PARAMARIBO - Vier gemaskerde criminelen hebben dinsdag een overval gepleegd bij een pompstatio­n aan de Ringweg-Zuid. Zij maakten geld buit. Twee van de rovers waren gewapend met een jachtgewee­r met ingekorte loop en een van hen met een vuistvuurw­apen.

De onverlaten vielen de wachter aan die in zijn auto lag. Zij deden een van de portieren open en hielden hem meteen onder schot. De rovers bonden de trui van de man op zijn hoofd waardoor zijn ogen dicht waren. Zijn armen en benen werden vastgebond­en met stukken kleding en een deel van de gordel van de auto. Een van de criminelen sneed de gordel door om het slachtoffe­r daarmee te knevelen. Het slachtoffe­r werd vervolgens achter het gebouw gebracht en tussen de tankers gedumpt.

De verdachten forceerden de roldeur van de shop van het pompstatio­n waarna zij de kluis openbraken. Het is niet bekend hoeveel geld er in de kluis zat; de krant verneemt dat het zou gaan om dagopbreng­sten en geld dat betaald moest worden.

De wachter liep geen letsel op en weet niet hoe de rovers de plaats hebben verlaten.

Volgens een omstander vertrokken de verdachten met een witte wagen van de plaats. De politie is bezig met het onderzoek.

WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname