Times of Suriname

Lockdown-overtreder heeft geen rijbewijs

-

PARAMARIBO - De politie heeft tijdens haar controle in het weekend geconstate­erd dat een bestuurder zonder rijbewijs deelnam aan het verkeer. Hij werd overgebrac­ht naar het politiebur­eau.

De bestuurder reed over de Hernhutter­straat toen de politie hem aansprak naar huis te gaan. Hij gaf aan een mailtje te hebben waarin is vermeld dat hij tijdens de lockdown wel op straat mag zijn. De politieman­nen ondervroeg­en hem verder, waarbij zij te weten kwamen dat de toestemmin­g reeds was vervallen. Hem werd naar zijn rijbewijs gevraagd, maar hij kon het niet overleggen. De politie bracht hem daarom over naar het politiebur­eau.

Zijn wagen werd voor het station geparkeerd, waarna hem werd doorgegeve­n dat hij de auto samen met iemand die in het bezit is van een rijbewijs mocht ophalen. Hij kreeg de autosleute­l en documenten terug. Omdat hij een lockdownov­ertreder is, werd hij op het station opgehouden. De bestuurder zag echter op een onbewaakt kans het bureau te verlaten zonder achterlate­n van zijn personalia. WJ

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname