Times of Suriname

Vanan eindigt op laatste plaats Brussel Grand Prix

-

ATLETIEK – De Surinaamse atleet Jeffrey Vanan maakt een slechte periode mee. Na de teleurstel­lende resultaten in Breda (Nederland) eindigde hij zondag op de laatste plaats op de 100 meter. De atleet klokte een tijd van 10.82 secondes tijdens de Brussel Grand Prix. De volgende wedstrijde­n van Vanan zijn in Nijmegen, Nederland.

Vanan geeft aan dat deze periode niet goed verloopt qua prestatie. “In Breda heb ik op de 100 meter een tijd neergezet van 10.63 secondes en op de 200 meter een tijd van 21.52 secondes.” Geen goede tijden; hij hoopte op betere in België.” Dat gebeurde niet, want hij eindigde op de laatste plaats in de voorronde. De Fransman Amaury Golitin won de voorronde met een tijd van 10.48 secondes. Zijn landgenoot Dylan Rigot werd tweede met een tijd van 10.54 secondes.

Kobe Vleminckx (10.63) van België werd derde en Dylan Borlee (10.70,) ook van België, werd vierde. Paul Lada en William Reppert van Frankrijk werden vijfde en zesde met een tijd van 10.79 secondes. Kevin Borlee (België) en Paul Tritenne (Frankrijk) verschenen niet aan het startblok. Vanan zou ook deelnemen aan de 200 meter, maar zag van dit nummer af. Hij zegt dat hij zal blijven trainen. De atleet hoopt betere tijden mee te maken in Nijmegen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname