Times of Suriname

Lillard loodst Trail Blazers langs Sixers

-

BASKETBAL - Damian Lillard was de uitblinker voor Portland Trail Blazers in het NBA-duel met Philadelph­ia 76ers. Met 51 punten loodste Lillard zijn ploeg naar de zege: 124-121. Een belangrijk­e overwinnin­g, omdat Trail Blazers nog altijd kans maakt op een plekje in de playoffs. Lillard was ook wel gebrand op een goed optreden. Hij kreeg nogal wat kritiek op zijn spel zaterdag tegen Los Angeles Clippers. Hij miste toen twee beslissend­e vrije worpen. Tegen Sixers liet de getergde Lillard zien weer op scherp te staan met onder meer 15 rake vrije worpen. Philadelph­ia kreeg in het eerste kwart een tegenslag te verwerken door het uitvallen van sterspeler Joel Embiid. De Kameroense forward liep een enkelbless­ure op. Houston Rockets won met 129-112 van Sacramento Kings. De winnende ploeg leunde sterk op reserve Austin Rivers, die 41 punten maakte. Vedette James Harden was goed voor 32 punten.

(AD)

 ??  ?? Damian Lillard van Portland Trail Blazers probeert een basket te maken, terwijl Matisse Thybulle zijn inzet probeert te blokkeren. (Foto: AD)
Damian Lillard van Portland Trail Blazers probeert een basket te maken, terwijl Matisse Thybulle zijn inzet probeert te blokkeren. (Foto: AD)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname