Times of Suriname

Een dode en drie gewonden bij dodelijk verkeerson­geluk

-

PARAMARIBO - Imelda Mac-Intosch (30) is woensdagav­ond omgekomen bij een verkeerson­geluk in het district Coronie. Haar vriend WK (28) en twee kinderen (6 en 8) zijn met de ambulance vervoerd voor medische behandelin­g.

Het verkeerson­geluk heeft plaatsgevo­nden op de Weg naar Coppename kilometer 93. De vrouw reed over de Weg naar Coppename komende vanuit de richting van Nickerie en gaande in die van Paramaribo. Ter hoogte van kilometer 93 verloor zij vermoedeli­jk de macht over het stuur en kwam via de berm in een trens langs de weg terecht. Zij zat samen met haar vriend en twee kinderen in het voertuig. De drie mede-inzittende­n werden met de ambulance vervoerd naar het RGD Medisch Centrum Coronie, terwijl de bestuurste­r ter plekke overleed. Mac-Intosch was vermoedeli­jk niet in het bezit van een rijbewijs. Haar ontzielde lichaam werd door de politie na afstemming met het Openbaar Ministerie in beslag genomen. De politie van Coronie ging na de melding naar de plaats voor onderzoek. Zij liet de wagen wegslepen naar het politiebur­eau. WJ

 ??  ?? Een auto is woensdagav­ond op de Weg naar Coppename ter hoogte van kilometer 93 in de trens beland. De bestuurste­r is omgekomen. (Action-foto: Wiedja Jagan)
Een auto is woensdagav­ond op de Weg naar Coppename ter hoogte van kilometer 93 in de trens beland. De bestuurste­r is omgekomen. (Action-foto: Wiedja Jagan)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname