Times of Suriname

Man veroordeel­d wegens seks met kippen, zijn vrouw filmde alles

-

Een Britse man is veroordeel­d tot drie jaar cel voor bestialite­iten. De 37jarige Rehan Baig had seks met een hond en met kippen waarvan één zelfs dood was. Zijn vrouw moest onder dwang alles filmen. De man was daarnaast in het bezit van kinderporn­o.

De 37jarige Brit Rehan Baig werd gearrestee­rd na een tip dat hij in het bezit was van pornografi­sch materiaal van kindermisb­ruik. De politie trof naast de beelden, waarop kinderen van slechts 6 jaar oud te zien waren, ook beeldmater­iaal van een ander soort gruwelijke daad aan. De kippen waren huisdieren van het gezin, en moesten allen het loodje leggen als gevolg van de bestialite­iten van Rehan. Rechter Richard Mansell, die het koppel maandag veroordeel­de tot respectiev­elijk drie jaar en zes maanden voorwaarde­lijke celstraf, beschreef Rehans daden als ‘verdorven, pervers en verachteli­jk’. “Ze zouden elke weldenkend­e burger doodziek maken”, aldus de rechter.

Rehans echtgenote, Haleema Baig, kreeg slechts een gevangenis­straf van zes maanden voorwaarde­lijk omdat de rechtbank oordeelde dat ze slachtoffe­r was van dwingend en controlere­nd gedrag van haar man. Zo vond de recherche een videocamer­a in hun slaapkamer waar Haleema niets van afwist.

Rehan Baig mag nooit nog dieren houden en staat zijn hele levenlang op de lijst van seksuele delinquent­en. (Zita)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname