Bli en mastare pa Minecraft-stader

TEXTURPAKE­T MED STADSTEMA

Vill du få din stad att se ut som en riktig storstad? Testa dessa texturpake­t!

-

En av de bästa sakerna med Minecraft är att om du inte gillar hur något ser ut kan du ändra på det. När du bygger en modern stad passar inte träfacklor eller dörrar som ser ut att vara hämtade från ett gammalt slott så bra. Moderna städer är fulla av glas, släta ytor och de senaste prylarna!

För att få din stad att se modern ut kan du ändra spelets textur- eller resurspake­t. Det förändrar utseendet på blocken och ger dig ett helt nya texturer och block att leka med.

Minecrafts­pelare kan ladda ned nya texturpake­t från Minecraft Store, som du kommer till via spelets huvudmeny. De flesta texturpake­t är köp i spelet, men de är vanligtvis ganska billiga. Fråga alltid en vuxen innan du köper något.

Om du spelar i Javautgåva­n, kan du ladda ned resurspake­t från internet och sedan installera dem i spelet. Du hittar instruktio­ner på hur du installera­r dem på: minecraft. gamepedia.com/Tutorials/ Loading_a_resource_pack.

Här kommer ex tips på snygga och väldigt olika resurspake­t för stadsbygga­re, som fungerar i både Minecrafto­ch Javautgåva­n.

 ??  ?? Ge invånarna i din stad passande kläder! Se sida 10.
Ge invånarna i din stad passande kläder! Se sida 10.
 ??  ?? Efter en lång dag i staden kan du komma hem till en modern lyxvilla.
Efter en lång dag i staden kan du komma hem till en modern lyxvilla.
 ??  ?? Uppklädda och redo för en arbetsdag i staden!
Uppklädda och redo för en arbetsdag i staden!

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden