Blodigt Begär

TVÅ VECKORS HELVETE

MEDAN POLISEN OCH FAMILJEN LETADE DESPERAT EFTER FLICKAN GJORDE MÖRDARNA UPP PLANER.

-

19 FEBRUARI, FÖRMIDDAG

Nathan Matthews och Shauna Hoare tar sig in i huset på 18 Crown Hill där Becky Watts är ensam hemma. Becky dödas mellan 11:03 och 12:45. Kroppen flyttas till bagageluck­an på parets bil.

19 FEBRUARI, EFTERMIDDA­G

Efter att ha varit hemma hos Matthews mamma och styvfar kör paret till sin bostad på 14 Cotton Mill Lane där de beställer hämtmat och tittar på tv. Senare samma natt flyttas Beckys kropp från bilen till badrummet.

20 FEBRUARI

Matthews sms:ar sin chef och säger att han har problem med bilen och inte kan komma till jobbet. Han kör till en livsmedels­butik och köper två flaskor lösningsme­del. I den lokala järnhandel­n köper han en elektrisk cirkelsåg.

21 FEBRUARI

Matthews och Hoare kör till Asda i Bedminster där de köper sopsäckar, gummihands­kar och tre rullar gladpack. De köper dessutom polletter för 20 pund för att fylla på sin elektricit­et hemma.

22 FEBRUARI

Matthews och Hoare fastnar på övervaknin­gskameror när de går in i en butik i Bristol för att införskaff­a fler sopsäckar, silvertejp och rejäla tvättsvamp­ar. Därpå styckar de Becky Watts kropp i sitt badrum.

24 FEBRUARI

Matthews och Hoare påstår att de har middagspla­ner och inte kan komma till bostaden på Cotton Mill Lane för ett samtal med polisen. Polisen kommer istället till Hoares mammas hus i Southmead.

25 FEBRUARI

Polisen genomsöker deras hem i Cotton Mill Lane följande dag och noterar att det är väldigt smutsigt och skräpigt bortsett från det fläckfria badrummet.

2 MARS, FÖRMIDDAG

Stänk med Beckys blod återfinns på dörrlisten till hennes sovrum. Polisen har nu tillräckli­gt med bevis för arrestera Matthews och Hoare som misstänkta för mordet på Becky Watts.

2 MARS, EFTERMIDDA­G

Beckys styckade kropp återfinns på 9 Barton Court, mindre än 80 meter från platsen där hon miste livet.

3 MARS

Nathan Matthews och Shauna Hoare tas in för separata förhör mitt på dagen. Båda ljuger inlednings­vis, men ingen av dem har erfarenhet av att förhöras så de bryter snart ihop under utfrågning­en.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden