Mitt i Danderyd

Skumpa, bilar och macarons på Djursholm by night

Modevisnin­g, restaurang­besök och kanske spana på en ny bil – det fanns det möjlighet till under torsdagskv­ällen när det var dags för eventet Djursholm by night.

- Kevin Wedin 073-600 69 38 kevin.wedin@direktpres­s.se

Det handlar mer om att visa upp oss. Kanske kan vi skapa relationer så att det leder till något långsiktig­t.

När det vankas lokala torgfester är det vanligt att lokala butiker visar upp sina produkter eller att invånare själva säljer varor de själva tillverkat. Även om så också var fallet under Djursholm by night förra torsdagen så fanns det även möjlighet att köpa bil på stört.

– Folk har kommit fram och varit väldigt positiva, så förhoppnin­gen är att vi ska kunna sälja någon redan un- der kvällen, sa Alex Theutenber­g, som säljer EU-mopeder av märket ” Mev”, på Vendevägen.

Siktar in sig på tonåringar

Bilmodelle­n ”Minihummer” har ännu inte kommit, så istället hade man med sig en mer kompakt modell som man visade upp. Och med en ny lansering var det naturligt att vara med när Djursholms­borna gick man ur huse.

– Den största målgruppen är ju ungdomar mellan 15- 18 och det är naturligt att vi är här i mer välbärgade områden, även om vi såklart vill vara överallt, säger Alex och fortsätter:

– Man ser ju på parke- ringen vid Viktor Rydbergs gymnasium hur många ungdomar som kör EU-mopeder.

Längst ned på avspärrade Vendevägen står fem bilar prydligt uppradade av märkena Jaguar och Land Rover. Normalt sett huserar bägge bilmärkena på Rinkebyväg­en. Varför är ni med här och ställer ut?

– Vi känner att området och klientelet är rätt för oss, det är gott om folk här som kör våra bilar och vi har bara hört gott om eventet, säger Viktor Ahlberg, Brand manager för Jaguar.

Hoppas ni sälja någon bil direkt under kvällen?

Det handlar mer om att visa upp oss. Kanske kan vi skapa relationer så att det leder till något långsiktig­t.

I övrigt var det bra drag hela kvällen med allt från modevisnin­g och mingel till macarons och skumpa med sugrör.

 ??  ??
 ??  ?? FIKA. Det bjöds på mycket gott under kvällen. DANDERYDS NYHETER VAR FÖRSTÅS PÅ PLATS UNDER FÖRRA VECKANS DJURSHOLM BY NIGHT. På bild säljare Efva Danielsson samt reportar Lotten Engbom och Kevin Wedin.
FIKA. Det bjöds på mycket gott under kvällen. DANDERYDS NYHETER VAR FÖRSTÅS PÅ PLATS UNDER FÖRRA VECKANS DJURSHOLM BY NIGHT. På bild säljare Efva Danielsson samt reportar Lotten Engbom och Kevin Wedin.
 ??  ?? MOPPE. Alex Theutenber­g säljer EU-mopeder av märket ”Mev”.
MOPPE. Alex Theutenber­g säljer EU-mopeder av märket ”Mev”.
 ??  ?? MODE. Modevisnin­g var ett av inslagen under kvällen.
MODE. Modevisnin­g var ett av inslagen under kvällen.
 ??  ?? BILAR. Viktor Ahlberg, Brand manager för Jaguar.
BILAR. Viktor Ahlberg, Brand manager för Jaguar.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden