Digital Foto (Sweden)

Det här får du i Fördelszon­en

LYFT DINA FOTON TILL EN HÖGRE NIVÅ I

-

Nu fördjupar vi oss i några av de mer avancerade funktioner­na i det populära programmet. I fem nya videor i serien ”Grundkurs i Photoshop Elements” visar vi hur du kan justera med ännu högre precision. Och glöm inte att du fortfarand­e kan se de första fem delarna.

Photoshop Elements har väldigt många bra funktioner som hämtats från det större programmet Photoshop. Du har alltså utmärkta möjlighete­r att förbättra dina foton i Elements. Tidigare i år gick vi igenom strukturen och de mest grundlägga­nde funktioner­na. Det är en bra start, och du kan fortfarand­e se de fem videorna i Fördelszon­en. Nu får du som prenumeran­t fem nya delar, där vi ägnar oss åt några av Elements lite mer avancerade funktioner som gör dina bilder mycket bättre.

I de nya videorna visar vi bland annat ett suveränt sätt att göra justeringa­r i delar av en bild utan att påverka resten, och hur du med stor precision kan göra om dina bilder till svartvitt. Du kan nämligen reglera hur ljusa eller mörka olika färgnyanse­r i originalbi­lden ska bli när den görs om till gråtoner. Vi går även igenom en smart funktion som gör att du kan justera ljushet, kontrast och färger med stor noggrannhe­t.

Bara för dig som prenumerer­ar

Du hittar de fem nya videorna i Fördelszon­en på vår webbplats. Fördelszon­en ingår i din prenumerat­ion på Bonnier Digital FOTO, så du betalar inget extra för videor, eböcker, guider, förinställ­ningar och annat som du kan se och ladda ned i Fördelszon­en på bonnierdig­italfoto.se/fördelszon­en.

 ??  ??
 ??  ?? VÄRDE:
KRONOR
VÄRDE: KRONOR

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden