Fortnite: Battle Royale

HEMLIGA TRICKS

-

Hur spelar experterna? Bättre än de flesta spelare, det är i alla fall säkert. Vilka tekniker använder de sig av? Läs vidare, så får du lära dig några av deras hemliga tricks …

Använd kameran

Tror du att en motståndar­e närmar sig? Hör du fotstegen komma närmare, men är osäker på om de är tillräckli­gt nära för att vara ett problem?

Kom ihåg att du kan gömma dig bakom hörn och använda din kamera för att kolla runt hörnet. Då ser du kanske vad som väntar.

Du kan använda kameran på samma sätt om du vill kolla över ett skydd, så du håller dig säker samtidigt som ser vad motståndar­na gör. Flytta dig inte för högt upp dock. Sticker huvudet fram och avslöjar du dig. Om du lär dig det här kan du förbereda dig redan innan motståndar­na vet att du är där.

Sikta på den svaga punkten

Slå inte överallt på en byggnad när du försöker förstöra den med hackan. Leta efter den blåa cirkeln som visar dess svaga punkt.

De blåa cirklarna motsvarar ett huvudskott i skada på strukturer – och gör alltså dubbelt så mycket skada. På så sätt kan du samla resurser, sluta väsnas och komma vidare snabbare.

Hoppa längre med en Pulse Grenade

Oavsett om du vill ta dig ur en strid snabbt eller bara få övertaget kan du ge dig själv en boost med en Pulse Grenade. Detta är ett riktigt avancerat trick, som bara de mest erfarna spelarna använder sig av.

Du kan flyga över enorma avstånd. Själva explosione­n orsakar ingen skada, men se upp vid landningen då det kan bli lite rörigt om du faller för långt. Försök stå vid explosione­ns kant, så att du slungas iväg i sidled och inte uppåt. Du kommer inte att kunna aktivera din svävare. Om du slungas iväg upp i luften har du bara dig själv att skylla för vad som händer när du landar …

Rid på en raket

Om du vill få en motståndar­e att tappa hakan kan du försöka dig på det här – att rida på en raket! Det är oerhört svårt att göra och du måste hoppa av innan den exploderar. Däremot kan ingen (verkligen INGEN!) motståndar­e reagera tillräckli­gt snabbt för att försvara sig mot det som kommer flygandes mot dem.

Be en vän eller lagkamrat att skjuta iväg en raket, som du sedan hoppar på. Det går att använda en Guided Missile för samma effekt. Risken är stor, men belöningen smakar väldigt gott.

 ??  ?? Använd kameran smart.
Använd kameran smart.
 ??  ?? Kan du rida på en raket?
Kan du rida på en raket?
 ??  ?? Använd granater för att skjuta upp dig själv i luften.
Använd granater för att skjuta upp dig själv i luften.
 ??  ?? Svinga mot det svagaste området.
Svinga mot det svagaste området.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden