Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

SNOBBY SHORES

-

Var ligger det?

Platsen som ligger längst västerut på kartan.

Vad finns där?

Några stora imponerand­e hus som förmodlige­n ägs av rika människor. Det betyder enorma villor att utforska, inmurade trädgårdar som håller dig säker (typ) och till och med en basketplan bakom ett av husen, om du hellre kastar lite boll än skjuter spelare.

Invånarna här är rika och det gäller även föremålen du hittar här. Det finns massor av föremål att samla och de är ofta av högsta kvalitet, så det är ett bra ställe att samla utrustning på innan du börjar röra dig tillbaka mot cirkeln.

Håll ett utkik efter det dolda skyddsrumm­et. Det finns i huset med ett platt tak, längst söderut. Skyddsrumm­ets ingång är gömd bakom en byrå som du kan krossa. Väl inne i skyddrumme­t finns det upp till tre kistor som väntar på dig. Var dock uppmärksam, för hemlighete­n redan är välkänd och andra spelare som också vill lägga vantarna på godsakerna är förmodlige­n på väg.

Är det ett bra ställe?

Japp, det är fullt med vapen och andra bra föremål. Det är ett utmärkt ställe att landa på. Eftersom platsen ligger ganska avlägset måste du dock hålla ett öga på cirkeln, annars löper du stor risk att fångas i stormen.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden