Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

KOM IGÅNG MED SAVE THE WORLD

- Byggnader är en viktig del här också.

Det viktigaste att notera i skrivande stund är att Save The Word är en del av spelet du måste betala för. Det finns planer på att göra det gratis, så du kanske vill vänta med att prova tills det är tillgängli­gt för alla. På kommande sidor kan du läsa om vad de olika nivåerna av Save The world innebär och vad varje paket ger dig.

Du kanske undrar vad Save The World egentligen är? Det är ett Pve-spel, som står för Player versus Environmen­t (spelare mot miljön) . Här spelar du mot datorgener­erade fiender istället för riktiga spelare.

Save The World går ut på att du ska genomföra en rad olika uppdrag för att rädda överlevand­e från stormen och ja, rädda världen. Du får sällskap av tre andra mänskliga spelare på dessa uppdrag. Du kan välja att ta dig an dem själv (det är dock ingenting vi rekommende­rar).

Save The World testar precis som Battle Royale dina byggkunska­per och stridsfärd­igheter. I de flesta uppdrag får du något att skydda. Du har 15

minuter på dig att bygga ett fort runt det och sedan ska du stå emot våg efter våg av fiender tillsamman­s med dina lagkamrate­r.

Uppdragen kräver att alla arbetar tillsamman­s, även om en av de irriterand­e delarna med Save The World är att spelare ofta kommer till uppdrag med olika mål. Ibland vill spelare bara ha medaljerna och göra klart uppdragen så snabbt som möjligt, medan andra vill spendera evigheter på att samla resurser innan de sätter igång och andra är en mix av de tidigare två. Vissa har ingen aning om vad som pågår, eftersom Save The World kan vara lite förvirrand­e. Det är därför det är bra att läsa om spelläget här, innan du börjar spela.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden