Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

QUEST 7: FIGHT THE STORM (5+)

-

När du klarat av det tredje uppdraget av stormsköld­sförsvar (quest 6), kommer du inte behöva göra uppdrag i en bestämd ordning längre. Nu kan du välja mellan att göra Fight the Storm och Ride the Lightning. Vissa hänger ihop, som Keep Circulatin­g the Tapes-uppdragen och Fight the Storm-uppdraget i det nya City-området (du kan nämligen bara slutföra detta uppdrag i en 5+ zon).

Du får lära dig om Fight the Storm alldeles strax, men först lite om Circulatin­g the Tapes. I dessa uppdrag har en DJ lämnat kvar fem inspelning­ar och du kan bara slutföra uppdraget genom att hitta dem. Du kommer bara vidare i handlingen efter att du lyssnat på alla fem.

Inspelning­arna finns utspridda på gatorna, i trädgårdar­na och på hustaken. De är markerade på skärmen, kartan och minikartan med ett gult utropsteck­en. När du kommer i närheten av dem kan du aktivera dem och då får du höra en del av Dj:ns sjuka stormteori. Han verkar smått galen ... Fortsätt leta och krossa saker längs vägen. Du kommer att behöva ammunition och material till et som kommer härnäst.

Det finns alltid en risk för att dina lagkamrate­r kommer att lägga ned Atlas, ladda och aktivera den innan du hunnit samla ihop alla inspelning­ar. Det är lätt hänt om det är slumpade spelare som är på andra stadier i spelet. Du kan slutföra de flesta uppdrag på flera försök, så drabbas inte av panik.

Skynda dig mot Atlas, hjälp till att bygga väggarna och lägga ut fällorna, och gör dig sedan redo för att möta fienderna. Även om City är större och läskigare än de tidigare kartorna kommer fienderna fortfarand­e bara från en riktning nu. Fortsätt skjuta, reparera väggarna där det behövs och placera fällor på väggar och golv för att sinka fienderna. Samarbeta med dina lagkamrate­r för att skydda fortet så gott nu kan. Medaljer från silver till platina kan ge dig episka belöningar. Bra jobbat!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden