Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

QUEST 10: BUILD THE RADAR GRID

-

Välkommen till en ny typ av uppdrag, med fokus på att samla resurser och bygga. Det är två färdighete­r som du kommer att behöva allt mer ju längre in i spelet du kommer. Du måste hitta platserna för tre ofärdiga radartorn och bygga upp dem enligt 3D-ritningarn­a. När det är gjort måste du klättra upp i tornet och på radarskiva­n. Varför kan uppdragen aldrig vara enkla?

Nu kommer du nog ha ett ganska välfyllt lager med material, men om inte kan du behöva samla lite material. Du kommer också behöva ta itu med patrullera­nde grupper av fiender. Dessa bör inte vara ett allt för stort problem i det här stadiet av uppdraget, men döda dem snabbt (eller bygg skyddande staket om du vill bygga i lugn och ro).

Om du är nybörjare kommer det att ta ganska lång tid att göra klart byggnaden. Du kommer att behöva ändra väggar och golv, och sedan placera dem korrekt enligt ritningarn­a. Det är ingen lätt uppgift när du måste göra klart tre torn på 20 minuter. Även om spelet inte låter dig placera bitar på fel plats kan tidspresse­n göra det svårt.

Det finns dock några knep som kan vara till hjälp. Många av vägg- och trappforme­rna är likadana, så granska ritningen noga och leta efter ställen där du kan placera flera likadana väggar på rad. Det går mycket snabbare än att byta mellan olika strukturer hela tiden. Det kan också vara bra att bygga trappan i mitten först, eftersom du kan placera många likadana delar på en gång innan du går vidare till nästa del. Om du ska bygga flera torn kan det vara en bra idé att börja med de små, enklare tornen. Eller så kan du spela ihop med andra och hoppas på att de kan bygga upp ett torn på några sekunder. Det kanske blir tråkigare att inte göra det själv, men vem vill inte ha en enkel vinst?

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden