Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

QUEST 13: DESTROY THE ENCAMPMENT­S

-

Dags för en ny uppdragsty­p, som påminner lite om uppdraget Leave Only Footprints du redan slutfört.

Du ska utforska kartan och leta efter fiendeläge­r (alltså områdena där fienderna förbereder sig för sitt nästa anfall). De finns utspridda lite överallt, men du vill bara ta itu med dem medan de är aktiva.

Ray guidar dig till de aktiva lägren, som alltid är markerade med en stråle som skjuter upp mot molnen. När du kommer närmare ser du något som ser ut lite som hälften mausoleum och hälften lila bajamaja.

Fienderna kommer att dyka upp när lägren är aktiva, så fortsätt skjuta och slå tills varenda fiende är död. När den sista försvinner, försvinner även deras läger och du kan vandra vidare mot nästa.

I början är det bäst om alla spelare sprider ut sig, utforskar och spårar upp lägrena. Var dock medveten om att lägren blir svårare och svårare att slå ut. Se upp så att du inte blir överrumpla­d när du tar dig an ett läger. Lyssna på fiendernas olika rop och undvik deras attacker så gott det går.

Undvik att bli omringad. Till och med svagare fiender kan bli ett hot om de slår mot dig från alla håll och kanter. Kom ihåg att använda granater och förmågor om du möter ett överväldig­ande antal fiender. En Airstrike eller en TEDDY kan vara till stor hjälp för att minska antalet fiender, så att du får lite andrum och kan ta hand om resten.

Du kan behöva vandra omkring ganska mycket under dessa uppdrag, men du bör ha en hoverboard vid det här laget (om inte kan du kolla in guideuppdr­agen efter att du slutfört Storm Shield Defence 5). En hoverboard gör det mycket enklare att ta sig runt och du kan ta dig till aktiva läger för att hjälpa dina lagkamrate­r om de skulle hamna i trubbel. Det lönar sig att arbeta tillsamman­s, inte minst för att det dyker upp fyra superläger efter att ni förstört de första fem. Superlägre­n ger bonusbelön­ingar.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden