Fortnite - Oberoande and inofficiell guide

QUEST 14: 6 STORM SHIELD DEFENCE

-

Är du redo att ta Storm Shield Defence till nästa nivå? Tänk om! Storm Shield Defence 6 är ett riktigt stort hopp i svårighets­grad i Save the World – och det är ungefär lika hemskt som i en skräckfilm.

Defence 6 är ungefär som en förlängnin­g av 5:an. Först ska du placera ut en ny förstärkar­e och besegra vågor av fiender från olika riktningar. Den här gången måste du dock ta dig an hela fem vågor av fiender, som attackerar olika mål varje gång. Du kommer verkligen få kämpa hårt.

Återigen kommer du att behöva växla mellan att hålla undan fienderna under två minuter och att ha dödat 60 fiender i slutet av vågen. Den första vågen kommer vanligtvis från öster mot generatorn, så placera ut låga väggar och golvfällor för att hålla dem undan så länge som möjligt. Och skaffa lite extra hjälp från en försvarare.

Den andra vågen kommer vanligtvis från väster, så se till att du har massor av ammunition och fällor. Använd sedan dina bästa vapen och starkaste förmågor för att skjuta ned fienderna snabbt. Du kan använda väggar för att ändra fienderna rutt, men se till att du spärrar av alternativ­a vägar. Dessa otäcka fiender är smarta och hittar ofta vägar fram på små stigar du missat.

Det finns bara två sätt att överleva detta uppdrag på. Det första är att gå upp i nivå, göra andra uppdrag om och om igen för att göra utrustning och ammunition och slutligen förstärka alla områden med väggar och fällor. Gör vägar fyllda av fällor för fienderna så att de tar mycket skada innan de närmar sig. Det andra sättet är att samarbeta med en grupp. Det är märkligt svårt att hitta slumpade spelare till det här uppdraget, men lämna ett meddelande i den allmänna chatten och se om du får napp. På Storm Shield Defence 6 behöver du verkligen all hjälp du kan få!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden