GALA Magazine

Välkommen till ett nummer fullspäcka­t med intervjuer!

- Chefredakt­ör Petra Lindell

Min syster Marie och jag är väldigt olika. Vi brukar säga att hon fick den vänstra och jag den högra hjärnhalva­n. Syrrans garderob är till exempel färgkoordi­nerad och alla kläder ligger i perfekt vikta högar, precis som i författare­n Denise Rudbergs garderob som du kan titta in i på sidorna 38-43. Lill-babs döttrar, systrarna Kristin Kaspersen och Malin Berghagen, är också väldigt olika men mycket goda vänner. “Man släpper allt. Det spelar ingen roll vad svärmor eller pojkvänner säger, man bara finns där för varandra”, berättar de i

Agneta Elmegårds intervju med syskonpare­t på sidorna 4-8.

Nyamko Sabuni har sju (!) syskon. I GALAS exklusiva intervju med Liberalern­as partiledar­e berättar Nyamko om hur hon kunde ligga och oroa sig över att hennes bröder var ute på kvällarna. Hon berättar också om sin kaotiska men också underbara uppväxt. Läs mer på sidorna 24-29.

En annan som också hade extremt tuff uppväxt var Hollywoods­tjärnan Judy Garland som lämnade jordelivet, ensam på ett hotellrum i London, redan som 47-åring. Den späda ikonen med den starka rösten som nu gestaltas av Renée Zellweger i filmen Judy kan du läsa om på sidorna 44-49.

I detta nummer intervjuar vi dessutom Izabella Scorupco, Danny Saucedo, William Spetz, Tv-sportens Karin Frick och designern Amanda Weibull Laurell. Vi listar även åtta lysande musikalstj­ärnor, ger dig receptet på Nanne Grönvalls nostalgisk­a köttfärsli­mpa, avslöjar Nobelfeste­rnas hetaste snackisar och mycket mer!

Trevlig läsning!

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden