Göteborgs-Posten

Bo Johansson, 81 år pensionär, Vasastan/ Annedal

-

– Att få vakna frisk och känna sig i form är det viktigaste. Jag spelar tennis ett par dagar i veckan och gillar också att hoppa upp på cykeln och trampa på utåt Långedrag. 2. Belle epoque på hotel Pigalle Med inredning inspirerad från det tidiga 1900-talets Paris dekadans och sensualism slog hotel Pigalle i Palacehuse­t upp portarna i veckan. De 38 rummen är individuel­lt inredda. Restaurang­en är också klar. 3. Cortègen 2014 Var med på listan över mest sedda gptv-inslag förra veckan och var fortsatt populär även denna veckan. 4. Kingdom Tower slår rekord Konstrukti­on av vad som ska bli världens högsta byggnad har inletts. Med de 200 våningar höga huset snor Saudiarabi­en rekordet från grannarna Dubai och deras Burj Khalifa.

5. Northug erkänner rattfyller­i

Intresset för den norske skidstjärn­an Petter Northugs rattfyller­i har varit stort hela veckan. Tv-inslaget där han erkänner att det var han som körde bilen som hittades kraschad i Trondheim i söndags morse var också vältittat.

 ?? Bilder: ANNA SVANBERG ?? Pyramidalt världsreko­rd i hamnen när fraktalen, tillverkad av elever från drygt 50 skolor i Göteborg, restes.
Bilder: ANNA SVANBERG Pyramidalt världsreko­rd i hamnen när fraktalen, tillverkad av elever från drygt 50 skolor i Göteborg, restes.
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden