Hallands Nyheter

Camilla Läckberg signerar på Gekås

- MALIN EIREFELT 0721-91 12 67 malin.eirefelt@hn.se

Camilla Läckberg är aktuell med den tionde delen i Fjällbacka­serien som utkommer på fredag. När hon ska signera boken ”Häxan” för första gången har hon valt bort Stockholm. I stället kommer hon till Gekås i Ullared, där hon kommer vara på plats den 7 april.

– Jag väljer att åka till Gekås för att Ullared är folkligt. Jag älskar det folkliga. Älskar Ullared, säger Camilla Läckberg om beslutet.

LÄSARNA KAN I ”Häxan” på nytt följa polisen Patrik Hedström och författare­n Erica Falck. När fyraåriga Linnea försvinner från en gård utanför Fjällbacka ställer Fjällbacka­borna upp i sökandet efter flickan. För 30 år sedan försvann en annan liten flicka från samma gård och Tanumshede­polisen börjar undersöka om de två fallen har något samband.

LÄCKBERG HAR TIDIGARE besökt Ullared - då för att campa och shoppa. Under sommaren 2014 var hon tillsamman­s med ett gäng mammor och en stor skara barn ute på campingtur­en ”Milfs on tour”. Då gjorde de bland annat ett stopp på Gekås och besökte Robert Wells i Falkenberg.

 ?? Bild: MAGNUS RAGNVID ?? ULLARED NÄSTA. Gekås får kändisbesö­k den 7 april.
Bild: MAGNUS RAGNVID ULLARED NÄSTA. Gekås får kändisbesö­k den 7 april.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden