Hallands Nyheter

Oväntat besök - Chris Martin dök upp på jobbet

- JENNIE PERSSON 010-471 50 26 jennie.persson@hn.se

Malin Gunnarsson från Varberg hade en lite ovanlig måndag - en av världens mest kända sångare dök upp på hennes jobb.

Det brittiska bandet Coldplay har varit i Göteborg för två spelningar på Ullevi. På måndagen passade sångaren Chris Martin på att besöka Drottning Silvias barnsjukhu­s i Göteborg. En av dem som fick chansen att träffa honom var Malin Gunnarsson från Varberg, som även är med och arrangerar Varberg Pride. Hon jobbar som sjuksköter­ska inom BUP i Göteborg och de ungdomar som hon jobbar med var inbjudna till barnsjukhu­set.

– De hade berättat för oss tidigare på dagen att de skulle få träffa en känd person under lekterapin, men vi visste inte vem det var, säger Malin Gunnarsson.

NÄR DE FICK reda på att det var självaste Chris Martin, en av världens mest kända sångare, lät inte reaktioner­na vänta på sig.

– De blev superexalt­erade, vi blev taggade allihop. Vi satt där en stund och pratade och helt plötsligt tassade han in i mjukisar och sneakers. Han gick runt och pratade med ungdomarna och frågade vad de gillade för musik. Någon sa att de gillade Justin Bieber, så då spelade han en Justin Bieber-låt. Sedan spelade han en egen låt.

– Jag själv kom ju bara med på ett bananskal, för att jag jobbar med de här ungdomarna. Men det var jätterolig­t!

MEN ÖVERRASKNI­NGEN slutade inte där. Efter att Chris Martin lämnat sjukhuset fick ungdomarna reda på att de hade fått biljetter till kvällens konsert.

– Jag tänkte att vi skulle leva länge på det här mötet, men biljetter hade vi aldrig väntat oss! Det var nästan lite overkligt. Många av de här ungdomarna har svårt att komma hemifrån och de har det tufft. En av dem hade aldrig varit på en konsert förut. Så det här var hur häftigt som helst.

”Det här var hur häftigt som helst”

MALIN GUNNARSSON

 ?? Bild: BJÖRN LARSSON ROSVALL/TT ?? BJUSSIG. Coldplays sångare Chris Martin dök upp på Drottning Silvias barnsjukhu­s och bjöd med ungdomar på måndagens konsert.
Bild: BJÖRN LARSSON ROSVALL/TT BJUSSIG. Coldplays sångare Chris Martin dök upp på Drottning Silvias barnsjukhu­s och bjöd med ungdomar på måndagens konsert.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden