Hallands Nyheter

Så minns vi 2017

TILLBAKABL­ICK: HN SER TILLBAKA PÅ ÅRET SOM GICK

-

Så har ännu ett år passerat. Hallands Nyheters medarbetar­e blickar tillbaka på de stora nyhetshänd­elserna från 2017.

– En dag i april ringde jobbmobile­n strax före redaktione­ns morgonmöte. Det var en kvinna i 80-årsåldern som bodde på äldreboend­et Östergårde­n i Varberg. Hon sa: ”Jag hoppas att jag dör, faktiskt, jag kan inte se ett liv framför mig här”. Jag blev djupt berörd av intervjun. Det blev ytterligar­e artiklar i HN om kritiken mot kommunens boende. Tack alla ni som ringer till tidningen och berättar om missförhål­landen. – Ingen speciell händelse, däremot följer jag handbollen och Varbergs framfart och hoppas på ett hallandsde­rby i Handbollsl­igan nästa säsong mot Aranäs från Kungsbacka. – Resursteam­et Bäring lades ner och jag minns ett möte med en förtvivlad mamma. Hennes barn med neuropsyki­atriska funktionsv­ariationer fick god hjälp av teamet. Att möta personer som drabbas av politikern­as beslut kan vara starkt berörande. Tårarna var inte långt borta när hon berättade om familjens kamp. – Jag är imponerad över IF Böljans debutsäson­g i Elitettan. Det var starkt att klara sig kvar som nykomling och att man dessutom spelmässig­t var med och utmanade i flera matcher. Även bra gjort av Tvååkers IF som klarade av pressen och favorittry­cket att återvända till division ett.

 ?? Bild: OLA FOLKESSON ??
Bild: OLA FOLKESSON
 ?? Bild: ANNIKA KARLBOM ??
Bild: ANNIKA KARLBOM
 ?? Bild: ANNIKA KARLBOM ??
Bild: ANNIKA KARLBOM
 ?? Bild: ANNIKA KARLBOM ??
Bild: ANNIKA KARLBOM
 ?? Bild: ANNIKA KARLBOM ?? Sophia Haddad Isaksson, säljare: – Varberg en av Sveriges vackraste städer. Jag tycker det är roligt att staden man bor i får en utmärkelse. För vi bor ju i en väldigt fin och mysig stad.
Bild: ANNIKA KARLBOM Sophia Haddad Isaksson, säljare: – Varberg en av Sveriges vackraste städer. Jag tycker det är roligt att staden man bor i får en utmärkelse. För vi bor ju i en väldigt fin och mysig stad.
 ?? Bild: ANNIKA KARLBOM ??
Bild: ANNIKA KARLBOM

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden