Hallands Nyheter

Vi deltar i Pride och det är en självklarh­et

-

PRIDE. Räddningst­jänsten Väst deltog i Pride Falkenberg och ska delta i Pride Varberg – för oss är det en självklarh­et! Vi som organisati­on står bakom budskapet ”vem du än är” men också allas lika värde och rätten att få vara precis så som man vill vara!

Vi strävar efter att vara en räddningst­jänst för alla. Vi vill vara och uppfattas som en arbetsplat­s där vi respektera­r och bejakar olikheter, där vi stödjer varandra i vardagen, medarbetar­e emellan. Olikheter berikar och driver oss till utveckling.

MÅNGFALD ÄR NÅGOT vi ser som positivt såväl inom kön och kompetens som etnicitet, kultur och sexuell läggning eller uttryck.

DE AV OSS som gick med i paraden var där helt frivilligt och ville göra det för att manifester­a allas lika värde och att vi står bakom det. Det är viktigt för oss!

Vi vill spegla samhället för att kunna ge en bra och god service till er alla; ni som bor, verkar och vistas i våra kommuner; Varberg och Falkenberg. Vi finns till för er och vill skapa ett tryggt samhälle för er – vem ni än är!

Jan Sjöstedt

Förbundsdi­rektör Räddningst­jänsten Väst

 ?? Bild: OLA FOLKESSON/ARKIV ?? PRIDE. Räddningst­jänsten deltog i Pride Falkenberg och kommer även delta i Varberg.
Bild: OLA FOLKESSON/ARKIV PRIDE. Räddningst­jänsten deltog i Pride Falkenberg och kommer även delta i Varberg.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden