Hem Ljuva Hem

Julpyssla tillsamman­s

- Text , styling och foto SOFIA JANSS ON

Julpyssel och vintermys – under mörka kvällar innan jul passar det bra att pyssla tillsamman­s. På följande sidor hittar du många fina tips och beskrivnin­gar på bland annat en annorlunda adventskal­ender, en enkel lampa och vackra paket.

Kan vi inte bara bestämma att vintern är den bästa tiden för lugnet, myset och för att landa i vardagen? Att hela långa och mörka vintern här uppe på norra jordklotet får vara årets bästa tillfälle att ta vara på tiden tillsamman­s med familj och vänner. Även den där månaden innan jul som alltid har förmågan att bara försvinna, fast det borde vara exakt tvärtom. Dags att säga nej till julestress och lägga allt på en lagom nivå. Häng med dem du gillar, gör lite lagom mycket pyssel, bara för att göra något tillsamman­s. Ingenting svårt men ändå precis lika fint. Sedan bestämmer vi oss för lugn och ro, en massa levande ljus och kärlek.

 ??  ?? Visst kan man virka själv. Men om man inte känner för det kan man inhandla det lilla man behöver på loppis. Beskrivnin­gen ser du på nästa sida.
Visst kan man virka själv. Men om man inte känner för det kan man inhandla det lilla man behöver på loppis. Beskrivnin­gen ser du på nästa sida.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden