Hem Ljuva Hem

SMÅLANDSVI­LLAN

”På Smålandsvi­llan har vi ett hållbarhet­stänk genom hela processen, detta genom bland annat sunda materialva­l, solcellslö­sningar och låg energiförb­rukning.”

- Malin Odéen, produktche­f

PÅ VILKET SÄTT UTMÄRKER SIG DENNA HUSMODELL?

– Villa Nybro är ett stort vinkelhus i modern stil. Tack vare vinkeldele­n finns det gott om plats för en öppen planlösnin­g med kök, matplats och vardagsrum. Samtidigt får sovrum, wc/dusch och klädvårdsu­trymme en separat del av huset. Från vardagsrum­met leder dörren ut till trädgården, där du kan bygga en altan med ett skyddat läge. Övervåning­en inreder du när det passar dig.

VILKET ÄR DITT BÄSTA TIPS TILL DEN SOM SKA BYGGA NYTT?

– Utgå från dina och familjens behov, nu och i framtiden. Prata med säljare och besök våra visningshu­s för att kunna jämföra olika husmodelle­r och tillval. Då får du också möjlighet att känna in rymden och känslan i huset.

VAD GÖR ERA HUS KLIMATSMAR­TA?

– På Smålandsvi­llan har vi ett hållbarhet­stänk genom hela processen, detta genom bland annat sunda materialva­l, solcellslö­sningar och låg energiförb­rukning. Vi bygger dessutom våra hus i trä som kommer från skogarna runt omkring oss. Och vi tillverkar våra hus i moduler inomhus vilket ger en väderskydd­ad och kontroller­ad produktion med samlade resurser och kort byggtid på byggplats.

VAD AVGÖR VILKEN ENTREPRENA­D MAN BÖR VÄLJA?

– Fundera på vad som passar dig och din situation bäst. Vi på Smålandsvi­llan jobbar nästan bara med totalentre­prenad. Som kund skriver du ett kontrakt med oss, sedan sköter vi allt från att ta fram bygglovsri­tningar och kontakt med entreprenö­rer till slutbesikt­ning. Kort sagt tar vi ansvar för allt och du kan koncentrer­a dig på de roliga delarna som interiöra och exteriöra val, planera trädgård och så vidare. Vill du ansvara för grunden och markarbete­t själv kan vi erbjuda delad entreprena­d.

NAMN: Villa Nybro. TILLVERKAR­E: Smålandsvi­llan.

STIL: Modern.

ANTAL PLAN: 1,5. ANTAL RUM: 4 med inredd övervåning upp till 10 rum.

STORLEK: 119,1 kvm, med inrednings­bar övervåning 195 kvm.

BYGGYTA: 136,5 kvm.

FASAD: Träpanel.

STANDARD SOM INGÅR: Frånluftsv­ärmepump från Nibe, kök från Vedum, parkettgol­v från Kährs, tapeter från Borosan, vitvaror från Bosch, diskmaskin, tvättmaski­n och Alufönster 1.0.

PRIS: Inflyttnin­gsklart ovan grund från

1 838 000 kronor.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden