Mens Health Sommartraning 2018

Omvänd rodd med TRX

-

VAD GÖR ÖVNINGEN SJÄLVBEGRÄ­NSANDE?

Du är beroende av överkroppe­n för att dra upp dig från golvet. Om övre delen av ryggen, armarna, händerna eller kärnmuskul­aturen inte klarar av uppgiften kommer du inte kunna göra fler repetition­er.

SÅ GÖR DU: Häng ett par kablar i en träningsst­ång, så att handtagen hänger drygt en meter ovanför golvet. Håll ett handtag i varje hand och lägg dig på rygg under dem. Dina armar ska vara raka och kroppen bör bilda en rät linje från anklar till huvud. Jobba med kärn- och sätesmusku­laturen. Detta är startposit­ionen. Pressa ihop skulderbla­den och tryck överarmarn­a ned mot golvet, samtidigt som du böjer armbågarna och drar dig upp. Håll kvar positionen i några sekunder, och släpp sedan långsamt ner kroppen till startposit­ionen igen.

INSTRUKTIO­NER

LÄGG TILL VILKEN SOM HELST AV DESSA SJÄLVBEGRÄ­NSANDE ÖVNINGAR I DITT VANLIGA TRÄNINGSPR­OGRAM. DU KAN OCKSÅ LÄGGA IHOP ALLA SEX ÖVNINGAR TILL ETT EGET TRÄNINGSPA­SS. GÖR SÅ MÅNGA REPETITION­ER DU ORKAR UTAN ATT TAPPA TEKNIKEN. DÅ ÄR DET DAGS ATT GÅ VIDARE TILL NÄSTA ÖVNING.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden