Mens Health Sommartraning 2018

CIRKEL A

-

1 Knäböj med hantlar

Ta en hantel och ställ dig med benen axelbrett isär. Sätt handflator­na mot ena änden av hanteln och håll den vertikalt framför bröstet. Skjut bak höfterna, böj knäna och sjunk ner så långt du kan utan att böja ryggen. Håll kvar positionen kort, res dig sedan till startposit­ion och upprepa. GÖR 8 REPETITION­ER.

2 Nedåtdrag

Sätt dig vid ett kabeldrag. Ta tag i stången med ett överhandsg­repp och ha händerna axelbrett isär. Dra långsamt ner stången mot bröstet, med hjälp av bara armarna. Stången bör passera precis framför ditt ansikte. Ta en paus och pressa sedan ihop skulderbla­den. För långsamt tillbaka stången till startposit­ion. Det är en repetition. GÖR 8 REPETITION­ER.

3 Höftlyft och bencurl med yogaboll

Ligg på rygg på golvet och vila benen på en yogaboll. Sträck ut armarna åt sidorna med handflator­na riktade uppåt. Lyft höfterna, så att kroppen bildar en rät linje från axlar till vrister. Dra sedan hälarna mot dig och rulla bollen så nära rumpan som möjligt. Håll kvar positionen kort, och rulla sen tillbaka bollen och sänk ner höfterna. Det är en repetition. GÖR 5 REPETITION­ER.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden