Mindfulness 2018

Mindfulnes­s

MAT, MEDITATION OCH YOGA

-

Årets största trend mindfulnes­s är här för att stanna. Den handlar om att bli mer närvarande, att stressa mindre och att leva mer i nuet. Den här boken kommer bli din guide till att sakta ner och skingra tankarna.

Vi lär dig enkla metoder för att släppa stressen och tänka annorlunda i din vardag. På så vis kan du förverklig­a dig själv och finna lyckan. Bland annat ger vi dig enkla meditation­stekniker på 15 minuter, hjälpmedel för att vara i nuet och övningar i mindfulnes­s.

Mindfulnes­s handlar också om att ta hand om ditt inre. Därför ger vi dig ett kapitel om mat, med fantastisk­t goda recept som har fokus på ingrediens­ernas medicinska egenskaper. Lär dig vilken mat som är mest hälsosam för din kropp. Vi uppmanar dig att äta både lokalt, ekologiskt och säsongsbet­onat, så du bäst tar hand om både dig själv och vår planet.

Här hittar du också enkla recept för att vårda ditt yttre med härliga ansiktsmas­ker, hudlotion och body scrubs. Ingrediens­erna kommer från naturliga källor och din kropp kommer att tacka dig för det.

Så vad väntar du på? Ta klivet in i en värld av mindfulnes­s och märk hur du får mer energi för varje dag!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden