Nöjesguiden (Stockholm)

NU KAN DU SPELA GOLF PÅ NK

- TEXT: FRASSE LEVINSSON

Om du inte kan komma till golfbanan får golfbanan komma till dig.

JAG HAR SJU intressen – sex och golf, som jag så skämtsamt brukar säga. Om du, liksom jag, finner stor njutning i att stå på driving rangen och mata iväg bollar men finner mindre njutning i att lämna innerstan finns nu lösningen för dig. Förra veckan installera­de nämligen klädmärket J. Lindeberg en virtuell golfbana i sin butik i NK.

– Vi har märkt av att golf har fått ett stort uppsving i och med vårens omständigh­eter. Det är en sport som många väljer nu när de ska stanna i Sverige under semestern då behovet av att träffa människor och vara ute i naturen uppfylls på ett tryggt sätt. Därför ville vi passa på att ge tillbaka till alla som befinner sig i stan i sommar och erbjuda en kul aktivitet både för vana golfare och för nybörjare. Det är ju såklart extra kul att vi kan erbjuda vad många anser vara marknadens bästa verktyg, säger Ferdi Sajhadi, head of retail på J.Lindeberg.

Golfsimula­torn är öppen mellan 14 och 17 onsdag till lördag hela juli. J. Lindeberg har dessutom en pop-up butik i Ljusgården där du kan utöka din golfgarder­ob.

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden