Plaza Guiden (Husguiden och Kök & Badguiden)

Tips för den som ska inreda ett äldre hus:

-

• Gå på loppis, de vackra tingen med en själ finns ofta här. • Fyll rummen med konst, ett rum får inte liv utan tavlor på väggarna. • Välj naturliga material. • Våga vara dig själv, inred inte med det som du tror att andra skulle välja. • Älska varje val du gör.

 ??  ?? Kalksten. Badrummet är harmoniskt inrett med klinkers i kalksten och väggnyanse­n Deco Blue från Lady Jotun, med färgkod S7010-R90B. Handfatsko­mmoden kommer från Aspen Solvik och spegel är från House Doctor.
Kalksten. Badrummet är harmoniskt inrett med klinkers i kalksten och väggnyanse­n Deco Blue från Lady Jotun, med färgkod S7010-R90B. Handfatsko­mmoden kommer från Aspen Solvik och spegel är från House Doctor.
 ??  ?? Dagbädd. I gästrummet står en dagbädd från Ellos med blommönstr­ade kuddar från Åhléns, Bolia och H&M Home. Den stora mörkblå kudden kommer från Indiska.
Dagbädd. I gästrummet står en dagbädd från Ellos med blommönstr­ade kuddar från Åhléns, Bolia och H&M Home. Den stora mörkblå kudden kommer från Indiska.
 ??  ?? Kattli v. Amanda och birmakatte­n Tessla.
Kattli v. Amanda och birmakatte­n Tessla.
 ??  ?? Trappavsat­s.
I hallen står ett lägre loppisfynd­at rottingbor­d och på väggen hänger ett konstfoto av LisaLove Bäckman. Även taklampan i glas är ett loppisfynd.
Trappavsat­s. I hallen står ett lägre loppisfynd­at rottingbor­d och på väggen hänger ett konstfoto av LisaLove Bäckman. Även taklampan i glas är ett loppisfynd.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden