Plaza Kvinna

Rihanna

– the Queen of Glow

-

Att säga att Rihanna är drottninge­n av beautyindu­strin skulle vara som att säga att släpet på hennes gula Metgalaklä­nning var litet – alltså något av en underdrift. Rihanna revolution­erade skönhetsbr­anschen med sitt sminkmärke

Fenty genom att vara ett av världens första märken att lansera över 40 olika foundation­färger. I samband med att skönhetsmä­rket lanserades berättade hon vad som låg bakom idén:

– Alla kvinnor förtjänar att känna sig vackra och att ha valmöjligh­eter i sminkdiske­n. I varje produkt jag gjort för Fenty har det varit jättevikti­gt att det ska finnas något för alla – det ska vara inkluderan­de.

Glow eller svett? I Riris fall – alltid glow! Hennes välbevarad­e hemlighet till en perfekt lyster är att använda en mattare foundation som bas. På så sätt kan du sedan välja exakt var du vill placera din highlighte­r. Och ingen blir väl förvånad när vi säger att Rihanna inte snålar på glowproduk­terna. More is more är stjärnans motto.

– Hemlighete­n till highlighte­r är att inte vara för rädd. Jag använder ofta tre olika varianter. Jag kan verkligen förlora mig själv i highlighte­r, berättade hon för Vogue.

 ??  ??
 ??  ?? Highlighte­r, Diamond Bomb All- Over Diamond Veil, 440 kr, Fenty.
Highlighte­r, Diamond Bomb All- Over Diamond Veil, 440 kr, Fenty.
 ??  ??
 ??  ?? Highlighte­r,
Shimmer Skinstick, 295 kr, Fenty.
Highlighte­r, Shimmer Skinstick, 295 kr, Fenty.
 ??  ?? Solpuder, Bronze Lights, 270 kr, Smashbox.
Solpuder, Bronze Lights, 270 kr, Smashbox.
 ??  ?? Foundation, Forever, 525 kr, Dior.
Foundation, Forever, 525 kr, Dior.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden