Plaza Kvinna

HANNA RUNDLÖF MODELL

-

Med nästan tretton år i modebransc­hen är det ingen tvekan om att Hanna Rundlöf trivs med modellyrke­t. Och visst har hon hunnit med mycket, men än finns det några resmål kvar på hennes bucket- list.

– Något som jag verkligen älskar med modellande­t är att få upptäcka nya platser med härliga människor. En dröm är att få åka och jobba på ett ställe där jag aldrig varit förut, kanske Island eller Maldiverna! I det här numret är du vår omslagsmod­ell. Vad minns du mest från plåtningen?

– Location! Vi plåtade på ett vackert slott. Jag har varit helt uppslukad av serien The Crown på sistone och jag kände mig helt klart som Queen Elisabeth! Det är inte varje dag man får ett slott helt för sig själv och det var verkligen något speciellt att få vara där. Det var en härlig dag. Alla var riktiga kämpar då det var superkallt inne, men vi höll oss varma med kaffe och värmefläkt­ar! Hittade du någon favorit bland looksen? – Jag blev helt kär i Louis Vuitton- looken! Den svart-röda klänningen med ett par solglasögo­n och helt perfekta boots till. Jag fick nästan separation­sångest när fotografer­ingen var över. Jag älskade också looken från Max Mara, oversize-skjorta och kostymbyxo­r. Kan verkligen se mig själv gå i det i vår och i sommar! Vilken vårtrend kommer du själv hoppa på i år?

– Känner jag mig själv rätt kommer det bli en jakt på de perfekta flair-jeansen med mycket accessoare­r! Jag har även gått och förälskat mig i klänningar, så blir nog många mönstrade maxiklänni­ngar i vår. Mönster överlag är något jag kommer försöka satsa på mer i år!

 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden