Premier League Omstart

LÄGET I LAGEN INFÖR OMSTARTEN

4 PLUSBETYG PÅALLASPEL­ARE 4 DITT LAGS ÅTERSTÅEND­E SPELSCHEMA 4 UTVÄRDERIN­G – LAGDEL FÖR LAGDEL 4 ALLARESULT­AT SÄSONGEN20­19/20 4 SKYTTELIGA­N OCH ASSISTLIGA­N 4 STÖRSTA UTROPSTECK­NEN I VARJE LAG 4 SPORTBLADE­TS STARTELVA 4 SKADELÄGET INFÖR DE SISTA OMGÅNGARNA

- Sammanstäl­lning: Makoto Asahara, Stefan Axell,ell, Henrik Lundgren

Smått och gott om vad som hänt under ligauppehå­llet

LALLANA STANNAR & FÖRSVINNER ⬛ Kontrakten går ut - men säsongen är inte slut. Liverpools Adam Lallana är en av de spelare som nu skrivit på ett kor ttidskontr­akt för att avsluta säsongen i klubben.

– Jag vet hur eftertrakt­ad han är av andra klubbar för nästa säsong, så jag är väldigt tacksam över att han valt att skriva på ett nytt kontrakt, säger Liverpoolt­ränaren Jürgen Klopp.

Premier League-klubbarna har fått tillåtelse att skriva korttidsko­ntrakt med de spelare vars kontrakt går ut i slutet av juni. Skulle spelaren vägra att skriva på får han inte spela för en ny klubb innan den nuvarande Premier League-säsongen är över.

TILLBAKA TROTS VIRUSSKRÄC­K

⬛ Chelsea har fått en rejäl vitamininj­ektion inför avslutning­en av Premier League. N’Golo Kanté har börjat träna med laget igen.

– Han är tillbaka i träning med resten av truppen nu när vi fortsätter att träna upp oss inför återstar ten, skriver Chelsea i ett uttalande.

Kanté fick tillåtelse, och har alltjämt möjlighete­n, att hålla sig borta från resten av gruppen av hälsoskäl och virusskräc­k. Detta efter att han kollapsade på en träning för två år sedan, utan att läkarna efteråt kunde förklara var för eller hitta några problem med den franske mittfältsm­otorns hjärta.

NERVÖS FÖR LÄKTARNAS TYSTNAD ⬛ Tottenhams försvarare Ben Davies har kommit över rädslan för covid-19. Men är nu i stället nervös över vad hans stackars mamma kan tänkas få höra sonen skrika under de tv-sända matcherna.

– Jag hoppas att hon inte har på för hög volym…, säger han till Elis James Feast of Football podcast.

Just att spela inför tomma läktare blir något helt annat för honom.

– Jag tror att det kommer att kännas konstigt. Det är ingen publik där som skriker åt dig vad du ska göra, men i stället måste du vänja dig vid att höra dina medspelare skälla på dig när du passar fel.

1 Bernd 26 Emiliano

2 Hector 3 Kieran 5 Papastapho­p. 11 Sead 15 Ainsley

16 Rob 20 Shkodran 21 Calum 22 Pablo 23 David 77 Bukayo

8 Dani 10 Mesut 11 Lucas 28 Joe 29 Mattéo 34 Granit

9 Alexandre 14 P-E. 19 Nicolas 24 Reiss 30 Eddie 35 Gabriel

50 30 00 00

30 6 1 4 1 20 42 7 1 60 30

1 1 5 1 00 2 1

Wales England England Belgien Frankrike Egypten England England

00 England 60 Brasilien 20 Skottland 50 England 52 England 50 Zimbabwe 74 Irland 6 2 Nederlände­rna 4 1 Spanien 7 1 Egypten 20 USA

Brasilien England Spanien Tanzania

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden