Premier League - Bibeln

SÅBRAÄR LAGET: 27

-

MÅLVAKTER

■ Låt vara att Mignolet inte varit överdrivet stabil under försäsonge­n, men skulle Alisson tvingas till vila så är han ändå en bra ersättare. Alisson kanske världens bäste målvakt, absolut toppklass.

FÖRSVAR

■ Världsklas­s förstås på det mesta här på planen, men det ser lite tunt ut bakom. Visst kan Milner täcka upp som ytterback, men skadan på Clyne kan visa sig bli betydande. van den Berg kan inte räknas vara redo ännu, 17 år gammal.

MITTFÄLT

■ Här finns det kvalitet och bredd så det räcker och blir över. Saknas möjligen den där riktiga världsstjä­rnan, men Fabinho, Wijnaldum, Henderson, Keita, Milner ... ja, kvalitet på samtliga.

ANFALL

■ Världens bästa anfallstri­o? Mané (22 ligamål), Firmino (12) och Salah (22) var supervassa i fjol. Möjligen ett frågetecke­n vad ännu en sommar utan rejäl semester kan betyda för den stundande säsongen.

RUTIN

■ Större delen av truppen har nu på två år varit med om två Champions League-finaler och toppstride­r i ligan. Än roligare kanske att det nu kommer unga spelare också, som Brewster, Woodburn, Jones med flera.

TRÄNARE

■ Har byggt om Liverpool från grunden känns det som. Förvandlat truppen till en av världens bästa och är nu redo för att ta hem ligatiteln också. Jürgen Klopp är en lagbyggare av rang.

 ??  ?? Jones.
Jones.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden