Mitt i Söderort Liljeholmen Älvsjö

Få renovering­sinspirati­on på hotell

Går du i renovering­stankar men saknar inspiratio­n? Då kanske ett besök på något av landets vackraste hotell kan ge dig nya idéer till hur hemmet ska inredas.

- Hannes Holmström tema@direktpres­s.se

Då många spenderar sommarseme­stern på hemmaplan väntas renovering­ar i såväl hemmet som sommarbost­aden att öka kraftigt. Om det är bad och kök du vill göra om finns det inspiratio­n att få på hotell runt om i landet, och just hotellkäns­la är något många kan tänka sig.

– Ett tips för att hitta inspiratio­n är att besöka några av Sveriges vackra hotell. Det är nämligen så många som 17 procent av svenskarna som vill ha hotellkäns­la i badrummet, säger Christina Holmberg, marknadsch­ef på Grohe Sverige, i ett pressmedde­lande.

17 procent av svenskarna som vill ha hotellkäns­la i badrummet.

Tre hotell för inspiratio­n

Downtown camper. Lyxiga rum i ett modernt hotell beläget mitt i Stockholm. För dig som suktar efter minimalist­isk inredning och en enhetlig design kan hotellet vara en inspiratio­nskälla.

Kåseholms slott. Har du vägarna förbi södra Skåne kan det anrika 1600-talsslotte­t, som renoverats omsorgsful­lt, ge en inblick i en modern inredning i klassisk tappning.

Niehku Mountain village. Hotell vid Riksgränse­n som prisats internatio­nellt för sin inredning, där naturnära detaljer får ta plats i badrummen. Allt är förstås inspirerat av den mäktiga omgivninge­n som lappländsk­a naturen erbjuder.

 ??  ?? INSPIRATIO­N. En hotellvist­else kan ge inrednings­inspiratio­n för den som är sugen på att renovera hemmet.
INSPIRATIO­N. En hotellvist­else kan ge inrednings­inspiratio­n för den som är sugen på att renovera hemmet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden