TV Tidningen

”Det här känns kul och nytt”

Lotta på Liseberg

-

20.00

En röst som många har hört men ett namn som få känner till – Sandro Cavazza ser fram emot att möta publiken på Liseberg.

Sandro Cavazza har tidigare gett röst åt andra artisters låtar. Han sjunger bland annat på ”Without you”, hitlåten som är skriven av en Sveriges största musikexpor­ter, Tim ”Avicii” Bergling, som dog i våras.

– Mitt samarbete med Tim var väldigt speciellt för mig. Det har betytt otroligt mycket både personlige­n och som kreatör och låtskrivar­e, säger Sandro Cavazza.

För drygt ett år sedan släppte 24åringen sin första, självbetit­lade, EP.

– Min musikalisk­a resa har varit helt otrolig sedan dess. Jag har fått göra musik med fantastisk­a människor och jag känner att jag aldrig varit mer inspirerad att skriva musik.

Nu står han på scenen i ”Lotta på Liseberg”, dit även Melodifest­ivalartist­erna Renaida, Mariette och Nano kommer.

– Jag har aldrig tänkt på mig själv som en allsångspe­rson, så det här känns kul och nytt. Jag kommer att bjuda på en somrig version av min senaste singel ”High with somebody”, allsången får bli en överraskni­ng, säger Sandro Cavazza.

 ??  ?? Renaida. Mariette. Nano.
INGEN ALLSÅNGSVA­NA Sandro Cavazza har tidigare hörts på några av Aviciis hits – nu kommer han till ”Lotta på Liseberg”. ”Jag har aldrig tänkt på mig själv som en allsångspe­rson”, säger han.
Renaida. Mariette. Nano. INGEN ALLSÅNGSVA­NA Sandro Cavazza har tidigare hörts på några av Aviciis hits – nu kommer han till ”Lotta på Liseberg”. ”Jag har aldrig tänkt på mig själv som en allsångspe­rson”, säger han.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden