TV Tidningen

”Jag tyckte att jag hade koll!”

Alla för en

-

20.00

Artisten Renaida Braun beskriver sig som riktigt dålig på frågesport. Nu vill hon ta revansch i ämnet hon kan bäst: populärkul­tur.

Programled­aren Katrin Sundberg bjuder in artisterna Renaida Braun, Jessica Andersson och John Lundvik att tävla mot komikerna Babben Larsson, Kristoffer Appelquist och Hasse Brontén i ”Alla för en”.

– Vi artister kom alla till final i årets Mello så det var roligt att tävla tillsamman­s. Det var ett riktigt mysigt program med lite fredagskän­sla i studion och Katrin var duktig och lite galen, säger Renaida Braun.

2016 var hon med i ”Idol” och under året har vi kunnat se henne i musikalen ”Äventyret Aladdin”. Hon har en fäbless för superhjält­efilmer och en bred musiksmak.

– Jag har varit med i andra frågesport­er tidigare och har alltid varit så dålig. Men nu tyckte jag att jag hade koll! säger hon.

– Jag var med i filmer när jag var yngre och ville bli filmkritik­er. Men musiken ligger mig varmare om hjärtat, fortsätter hon.

Hon beskriver sig som en tävlingsmä­nniska som inte tolererar orättvisa.

– Då blir jag riktigt arg. Tydligen, säger hon och skrattar.

 ??  ?? ETT RIKTIGT MELLOLAG Renaida Braun, John Lundvik och Jessica Andersson bildar lag. Renaida har ett stort intresse för ämnet populärkul­tur. ”Jag ville bli filmkritik­er när jag var yngre”, säger hon.
ETT RIKTIGT MELLOLAG Renaida Braun, John Lundvik och Jessica Andersson bildar lag. Renaida har ett stort intresse för ämnet populärkul­tur. ”Jag ville bli filmkritik­er när jag var yngre”, säger hon.
 ??  ??

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden