Veckans NU!

EFTER FLERA ÅRS KAMP ÄNTLIGEN BEBIS FÖR ANNE!

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

När Anne Hathaway gjorde entré på röda mattan nyligen höjdes många nyfikna ögonbryn. Den slanka stjärnan visade nämligen upp en misstänkt rund mage.

– Hon är gravid, säger en källa.

Skådespele­rskan Anne Hathaway, 32, och maken Adam Shulman, 34, har drömt om att bilda familj länge. Redan i början av förra året berättade skådespele­rskan om sin stora längtan.

– Jag har haft ett mål de senaste tolv åren: jobba, jobba, jobba. Nu har jag börjat säga: skaffa barn, skaffa barn, skaffa barn, sa hon då enligt OK! Magazine.

DET VAR INTE LÄTT

Men att bli gravid visade sig inte vara helt enkelt för stjärnan, som enligt uppgift har försökt i flera år utan resultat. Först nu verkar det som att Annes dröm äntligen är på väg att bli verklighet.

– Hon är gravid! De har försökt ett bra tag nu, så de här goda nyheterna är fantastisk­a för dem, säger en källa i OK! Magazine och fortsätter:

– Det kom som en överraskni­ng eftersom de precis hade gett upp hoppet.

VISADE UPP EN BULA

Trots att Anne har drömt om en bebis väldigt länge, väljer hon nu att hålla nyheten hemlig så länge det bara går. När skådisen nyligen skulle genomföra en presskonfe­rens för att promota sin nya film ” The Intern” förbjöds alla reportrar på plats att ställa frågor om en eventuell graviditet.

– Hon insåg att hon nog skulle framstå som en diva, men det var en risk hon var villig att ta, säger källan.

Samma kväll visade hon dock upp sig på röda mattan i en slimmad klänning – och vad kunde man skymta då om inte en liten bula på magen?

– Adam och Anne vill hålla på hemlighete­n lite till, men de kommer snart att gå ut med den, säger källan.

 ??  ?? Här är bilden som satte igång spekulatio­nerna. Skådisen Anne Hathaway visade upp en tydlig bula på magen under en filmpremiä­r nyligen. Nu bekräftas graviditet­en av flera källor.
Här är bilden som satte igång spekulatio­nerna. Skådisen Anne Hathaway visade upp en tydlig bula på magen under en filmpremiä­r nyligen. Nu bekräftas graviditet­en av flera källor.
 ??  ?? "HON HAR DRÖMT OM DET HÄR LÄNGE" Anne och maken Adam Shulman har enligt uppgift försökt bli gravida i flera år. Nu är de såklart överlyckli­ga!
"HON HAR DRÖMT OM DET HÄR LÄNGE" Anne och maken Adam Shulman har enligt uppgift försökt bli gravida i flera år. Nu är de såklart överlyckli­ga!
 ??  ?? Vid ett tillfälle var Anne tvungen att få hjälp med klänningen, men hon försökte sköta det diskret. Hon vill nämligen hålla graviditet­en hemlig så länge det bara går.
Vid ett tillfälle var Anne tvungen att få hjälp med klänningen, men hon försökte sköta det diskret. Hon vill nämligen hålla graviditet­en hemlig så länge det bara går.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden