Veckans NU!

MILEY CYRUS TOG ÖVERDOS!

"HON DOG NÄSTAN"

- Av: PAULINA BÅNGE FOTO: IBL- AOP

Droger är en dålig idé, men det verkar inte Miley Cyrus tycka. Stjärnan testar nämligen allt och nyligen var det nära att kosta henne livet!

Den 22- åriga partydrott­ningen Miley Cyrus vilda festande har väckt stor oro hos stjärnans familj och vänner. Nu kommer uppgifter om att sångerskan nyligen var nära att förlora livet efter att ha överdosera­t en ovanlig typ av drog.

– Folk oroar sig för att hon ska dö, och sanningen är att hon nästan dog, säger en källa i tidningen National Enquirer.

SLICKADE PÅ EN SNIGEL

Det ska ha varit i slutet av september som Miley gav sig ut på en campingtri­pp tillsamman­s med ett gäng kompisar – och där gick något väldigt fel. Stjärnan erbjöds att prova en för henne okänd drog, som går ut på att man slickar på en så kallad banansnige­l, men hon fick enligt uppgift i sig för mycket och blev svårt sjuk.

– Hennes tunga svullnade upp och hon var tvungen att ta antibiotik­asprutor. Efteråt berättade hon om händelsen för alla, säger källan.

PÅVERKAD LÄNGE

I flera veckor efteråt var Miley påverkad av det som hade hänt.

– Hon hade utslag över hela kroppen länge och var tvungen att sminka sig i över en timme för att dölja det när hon skulle vara med i ” Saturday night live”, säger källan.

Enligt uppgift kan man bli förlamad i tungan om man slickar på banansnigl­ar, men vissa tror att snigelns gift kan göra en hög. I Mileys fall gick det alltså snett. Det har dock inte hindrat stjärnan från att fortsätta knarka.

– Hon röker gräs hela dagarna och tar kokain regelbunde­t, säger källan.

TESTAR ALLT

Dessutom är Miley uppenbarli­gen inte särskilt försiktig när det kommer till att testa nya ovanliga droger.

– Hon har provat allt som går. Hennes vänner tror att hon kommer att dö av något hon testar, kanske en sådan där snigel, säger källan.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? "HON DOG NÄSTAN" Partydjure­t Miley Cyrus ses ofta berusad eller drogpåverk­ad, både på sociala medier och på paparazzib­ilder. Enligt uppgift ska stjärnans liberala inställnin­g till att testa olika preparat nyligen ha varit nära att ta livet av henne.
"HON DOG NÄSTAN" Partydjure­t Miley Cyrus ses ofta berusad eller drogpåverk­ad, både på sociala medier och på paparazzib­ilder. Enligt uppgift ska stjärnans liberala inställnin­g till att testa olika preparat nyligen ha varit nära att ta livet av henne.
 ??  ?? ” Folk oroar sig för att hon ska dö”, säger en källa om Mileys vilda leverne.
” Folk oroar sig för att hon ska dö”, säger en källa om Mileys vilda leverne.
 ??  ??
 ??  ?? hon håller på med droger. Miley själv hymlar inte med att
musikvideo­n till låten ” Blonde De här bilderna kommer från
som hon fick mycket superfreak steals the magic brain”, kritik för när den släpptes.
hon håller på med droger. Miley själv hymlar inte med att musikvideo­n till låten ” Blonde De här bilderna kommer från som hon fick mycket superfreak steals the magic brain”, kritik för när den släpptes.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden