Veckans NU!

BRAD OTROGEN MOT ANGELINA MED SIENNA MILLER!

SIENNA MILLER KROSSAR BRANGELINA­S ÄKTENSKAP

- AV: BELLA HANSSON FOTO: IBL- AOP

Angelina Jolie och Brad Pitt må utåt sett ha ett lyckligt äktenskap, men nu visar det sig att en viss känd skådespele­rska gör Angelina ordentligt svartsjuk.

Brad Pitt, 51, och Angelina Jolie, 40, träffades på inspelning­arna av ” Mr & Mrs Smith” när Brad var gift med Jennifer Aniston. Stjärnorna kunde inte motstå sina lustar och blev förälskade. Kort därefter skilde sig Brad från Jennifer för att kunna vara med Angie. Nu verkar det som om historien kan upprepa sig. Brad är producent för filmen ” The Lost city of Z” där bland annat Sienna Miller, 33, medverkar och det sägs att de flörtar med varandra. Det är något som Angelina sägs se som otrohet.

FÖRBJÖD HONOM

När Brad nyligen talade om för Angie att han skulle lämna henne för att flyga till Irland och hälsa på sitt filmcrew och alla skådespela­re blev hon ursinnig av svartsjuka.

– Angelina sa rakt ut: ” Du får inte åka!”, säger en källa till sajten Radar Online och fortsätter:

– Hon har hört Brad prata om Sienna nästan varje dag sedan de började med projektet i augusti. Sienna gör Angelina osäker, och det spelar ingen roll att Brad ber henne att få kunna arbeta fritt med sin film. Hon är orolig att de har för bra kemi.

VARIT OTROGEN FÖRUT

Enligt uppgift ska Angie ha startat ett bråk och skrikit att Brad inte får vara i närheten av Sienna, och fajten de hade gjorde att de inte pratade med varandra på flera dagar. Sienna är nämligen singel och har ett förflutet som enligt källor gör Angie sotis. När Sienna spelade in ” Alfie” med Jude Law inledde de en romans trots att Jude då var upptagen, och hon sägs ha varit otrogen mot honom med Daniel Craig när hon gjorde filmen ” Layer cake”.

– Jag ger nog bilden av att inte vara en speciellt trevlig person, sa Sienna då.

I en intervju i tidningen Vogue avslöjade Angelina nyligen att hon och Brad inte alltid har det bra.

– Vi har våra problem, erkände aktrisen då.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? Brad Pitt och Angelina Jolie har trubbel i paradiset – och allt är Sienna Millers fel! "VI HAR PROBLEM"
Brad Pitt och Angelina Jolie har trubbel i paradiset – och allt är Sienna Millers fel! "VI HAR PROBLEM"
 ??  ?? ” Sienna gör Angelina osäker”, säger en källa.
” Sienna gör Angelina osäker”, säger en källa.
 ??  ?? Sienna är en av skådisarna i Brads nya filmprojek­t ” The Lost city of Z”, och Angelina tror att något ska hända mellan dem. Här ses Sienna på inspelning­splatsen.
Sienna är en av skådisarna i Brads nya filmprojek­t ” The Lost city of Z”, och Angelina tror att något ska hända mellan dem. Här ses Sienna på inspelning­splatsen.
 ??  ?? Angelina berättade nyligen att allt inte är bra i hennes och Braddans äktenskap. Ovan ses de i en scen i filmen "By the sea" där de spelar ett par i kris.
Angelina berättade nyligen att allt inte är bra i hennes och Braddans äktenskap. Ovan ses de i en scen i filmen "By the sea" där de spelar ett par i kris.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden