Veckans NU!

EFTER TYGAS MÅNGA OTROHETSSV­EK MOT KYLIE NU ÄR DET SLUT!

- AV: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: IBL- AOP

Efter otaliga otrohetsry­kten har ” Familjen Kardashian”- stjärnan Kylie Jenner gjort slut med rapparen Tyga.

– Hon kunde inte lita på honom, säger en källa.

Kylie Jenner, 18, och Tyga, 26, började dejta 2014, men det dröjde flera månader innan de gick ut med sitt förhålland­e offentligt. Paret sades vilja vänta med att bekräfta kärleken tills att Kylie blivit myndig. Sedan dess har deras relation varit minst sagt stormig – och nu har Kylie fått nog. Hon har dumpat rapparen och den här gången ska det vara för gott.

– Vi är båda fokuserade på våra egna liv nu och ibland fungerar det helt enkelt inte, kommentera­de Tyga nyligen uppbrottet enligt sajten TMZ. Det sägs dock inte vara hela sanningen…

FLERA KVINNOR

Den största anledninge­n till att realitystj­ärnan gjorde slut med rapparen ska ha varit att Tyga ryktats vara otrogen flera gånger.

– Att en kvinna hävdade att hon hade legat med Tyga var illa nog, men det blev alldeles för många kvinnor för att Kylie skulle kunna ignorera det, säger en källa enligt sajten Hollywood Life.

– Gång på gång kände hon att hon inte kunde lita på Tyga, säger en annan källa enligt tidningen People och fortsätter:

– Han ljög henne rakt upp i ansiktet flertalet gånger och hon orkade inte med det längre.

 ??  ?? "HON HAR FÅTT NOG" Under knappt två år har realitystj­ärnan Kylie Jenner och Tyga haft ett stormigt av- och på- förhålland­e. Men nu verkar den dramatiska kärlekssag­an vara över, Kylie sägs nämligen ha dumpat rapparen en gång för alla.
"HON HAR FÅTT NOG" Under knappt två år har realitystj­ärnan Kylie Jenner och Tyga haft ett stormigt av- och på- förhålland­e. Men nu verkar den dramatiska kärlekssag­an vara över, Kylie sägs nämligen ha dumpat rapparen en gång för alla.
 ??  ?? Enligt uppgift fick Kylie nog av alla otrohetsry­kten som surrat runt Tyga under deras förhålland­e.
Enligt uppgift fick Kylie nog av alla otrohetsry­kten som surrat runt Tyga under deras förhålland­e.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden