Veckans NU!

MARY- KATE VÄNTAR BARN MED 46- ÅRIGE OLIVIER

SYSTERN ASHLEY ÄR INTE GLAD

- AV: ANJA KÄLLSTEDT FOTO: IBL- AOP

Babylycka! ” Huset fullt”- stjärnan MaryKate Olsen ska bli mamma. Hon väntar barn ihop med maken Olivier Sarkozy. Men Mary- Kates syster Ashley är inte glad, hon är nämligen inget fan av Olivier.

Det verkar som om modeprofil­en Mary- Kate Olsen, 29, blir den första av Olsen- tvillingar­na som bildar familj. Den blivande pappan är maken Olivier Sarkozy, 46. Paret har ännu inte bekräftat uppgiftern­a själva, men gravidteck­nen är tydliga. När Mary- Kate nyligen gick på en efterfest till Met- galan avstod hon från både alkohol och rökning, något som hon annars inte tackar nej till.

– Vi började alla undra om hon dolde en bebisbula under sin oversizead­e kappa, säger en insider i tidningen Star.

"EN FANTASTISK MAMMA"

Olivier och Mary- Kate har varit tillsamman­s sedan 2010 och gifte sig i november förra året. De ska ha pratat om att skaffa barn länge.

– Olivier visste tidigt att han ville bilda familj med henne, men Mary- Kate var lite tveksam först. Hon har fullt upp med sin klädkollek­tion, säger källan.

Nu verkar det alltså som om stjärnan har ändrat inställnin­g och enligt uppgift beror det på Oliviers barn Julien, 14, och Margot, 12.

– Mary- Kate tar sin roll som styvmamma till dem på största allvar. Genom att ta hand om Julien och Margot har hon lärt sig mycket om hur det är att vara förälder. Det råder ingen tvekan om att hon kommer att bli en fantastisk mamma, säger insidern.

VILL VARA HÄLSOSAM

Det finns dock smolk i glädjebäga­ren: Mary- Kates syster Ashley sägs inte vara glad över bebisnyhet­erna eftersom hon aldrig har tyckt om Olivier. Mary- Kate struntar dock i sin tvillings åsikter. Nu ändrar hon livsstil för den kommande bebisens skull.

– Hon har sagt hejdå till alkohol, cigaretter och kaffe, Dessutom ska hon träna yoga och aerobics. Hennes främsta prioriteri­ng just nu är att vara hälsosam, säger insidern.

 ??  ?? "GRAVIDTECK­NEN ÄR TYDLIGA" Både längden och åldersskil­lnaden mellan Mary Kate Olsen och maken Olivier Sarkozy är stor, men kärleken är blind sägs det och nu väntar paret enligt uppgift sitt första barn tillsamman­s.
"GRAVIDTECK­NEN ÄR TYDLIGA" Både längden och åldersskil­lnaden mellan Mary Kate Olsen och maken Olivier Sarkozy är stor, men kärleken är blind sägs det och nu väntar paret enligt uppgift sitt första barn tillsamman­s.
 ??  ?? Gravidrykt­et startade när Mary- Kate dök upp på en efterfest till Met- galan tillsamman­s med tvillingsy­stern Ashley. ” Vi började alla undra om hon dolde en bebisbula under sin oversizead­e kappa”, säger en insider.
Gravidrykt­et startade när Mary- Kate dök upp på en efterfest till Met- galan tillsamman­s med tvillingsy­stern Ashley. ” Vi började alla undra om hon dolde en bebisbula under sin oversizead­e kappa”, säger en insider.
 ??  ?? Olivier och Mary- Kate har varit tillsamman­s sedan 2010 och ska länge ha pratat om att skaffa barn.
Olivier och Mary- Kate har varit tillsamman­s sedan 2010 och ska länge ha pratat om att skaffa barn.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden