Veckans NU!

"SURI ÄR BESATT AV ONDA ANDAR"

TOM CRUISES NYA SJUKA TEORI

- Av: ANNIE LUAP FOTO: IBL- AOP

Det verkar inte finnas några gränser för hur underligt Tom Cruise beter sig. Nu ska stjärnan enligt uppgift ha kommit på en ny – riktigt galen – idé om dottern Suri.

Tom Cruise, 53, och hans tioåriga dotter Suri har ingen bra relation. Enligt uppgift har skådespela­ren inte träffat flickan på nästan tre år. Nu kommer en förklaring till varför och det hela verkar mer skruvat än någonsin!

– Tom har fått för sig att Suri är besatt av onda andar, säger en källa enligt sajten Radar Online.

ÄR HJÄRNTVÄTT­AD

Den hängivne scientolog­i- anhängaren ska nu vara fast besluten att driva de mörka krafterna ur sin dotter med hjälp av en exorcist, något som Suris mamma Katie Holmes, 37, enligt uppgift inte kommer att tillåta. Scientolog­ins ledare David Miscavige, 56, ska vara den som ligger bakom Toms nya fix idé.

– Tom har blivit hjärntvätt­ad. David har bankat in i Toms huvud att Suri inte är någon bra dotter, att hon har blivit intagen av en ond kraft, säger källan.

VILL HA TILLBAKA HENNE

Enligt uppgift är Tom beredd att göra vad som helst för att Suri ska accepteras av hans kyrka, så att han kan återuppta kontakten med sitt barn.

– För honom är kyrkans ord lag och han lyder Davids minsta vink, men han saknar Suri. Han vill att hon ska återvända till scientolog­in så att de kan vara tillsamman­s, säger källan.

Förhoppnin­gsvis lyckas mamma Katie hålla sin dotter långt borta från Tom och hans galna idéer!

 ??  ?? "HAN VILL TA HJÄLP AV EN EXORCIST"
Tom Cruise är känd för att ha lite konstiga idéer ibland, men det senaste påhittet måste vara det knäppaste hittills. Skådespela­ren har nämligen fått för sig att hans tioåriga dotter Suri är besatt av onda demoner....
"HAN VILL TA HJÄLP AV EN EXORCIST" Tom Cruise är känd för att ha lite konstiga idéer ibland, men det senaste påhittet måste vara det knäppaste hittills. Skådespela­ren har nämligen fått för sig att hans tioåriga dotter Suri är besatt av onda demoner....
 ??  ??
 ??  ?? Suris mamma tillika Toms exfru Katie Holmes uppges vara mycket upprörd över Toms senaste anklagelse.
Suris mamma tillika Toms exfru Katie Holmes uppges vara mycket upprörd över Toms senaste anklagelse.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden