Veckans NU!

Kylie Jenner

Det borde vara den bästa tiden i hennes liv, men höggravida Kylie Jenner har gjor t en Britney och brutit ihop totalt!

- AV: ANGELICA J AAKO BI L L ENMAN FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

” Hon kördes i ilfart till psyket!”

Ijanuari välkomnar familjen Kardashian- Jenner en ny familjmedl­em när yngsta tv- systern, Kylie Jenner, 20, och hennes partner Travis Scott, 25, blir föräldrar. Allt borde vara guld och gröna skogar för Kylie, men det är det inte, istället är hon ” på botten”, enligt amerikansk press. Anledninge­n är att hon tycker att hon ser förfärlig ut som gravid, och har inte alls förlikat sig med att hennes kropp förändrats!

– Hon är verkligen ledsen, säger en vän till Kylie till sajten Radar Online och fortsätter:

– Hon är helt knäckt över hur hennes kropp har svullnat upp, och det stör henne verkligen att hon inte kan ha sina kläder längre. Hon tycker att hon ser hemsk ut just nu!

MAMMA KRIS BABYLYCKA

I skrivande stund har inte Kylie bekräftat graviditet­en, men nyligen anordnade tv- profilen en hejdundran­de babyshower, med rosa tema som tyder på att hon väntar en flicka. Allt fångades på bild. Dessutom har mamma Kris Jenner, 62, hintat om att hon har fler barnbarn att vänta förutom 37- åriga Kim Kardashian­s dotter som snart

föds med hjälp av en surrogatma­mma.

– Jag brukade önska att en av er skulle få barn, men nu är det som en kran som inte går att stänga av, säger Kris skämtsamt i ett nytt avsnitt av ” Familjen Kardashian” och tittar på Kylie.

ISOLERAR SIG INOMHUS

Nu lutar det åt att även Kylie lider av kropps dys mor f o fobi, även kallad BDD, som även Kim har och som Veckans NU! rapportera­de om i oktober. BDD är ett tillstånd där personen i fråga har en skev kroppsuppf­attning och ofta mår mycket dåligt över det hen ser i spegeln.

– Kylie vill inte lämna sitt hus just nu och hon säger till familjen att hon kommer att stanna inomhus tills hon är smal igen, säger samma uppgiftslä­mnare och fortsätter att berätta om en annan rädsla Kylie har – den att bli mamma!

– Hon är också skräckslag­en över att bli mamma eftersom hon inte vet hur hon ska ta hand om ett barn! Hon vill bara att hela gravidgrej­en ska vara över, men hon vet att hon fortfarand­e har en väldigt lång väg att vandra.

RISKERAR FÖRLORA VÅRDNADEN

Världen håller nu andan i väntan på att se om Kylie också ska göra en Britney Spears, så här 10 år efter sångerskan­s meltdown då hon rakade av sig håret framför p a para z z i fotografer. Nyligen klippte nämligen Kylie av sig sitt långa hår med en kökssax, visserlige­n med hjälp av sin vän Jordyn Woods.

Dessutom har Kylie en historia av psykisk instabilit­et och drogberoen­de. Sommaren 2015 sas hon ha körts i ilfart till psyket efter att ha haft dålig drogupplev­else efter att ha intagit den ångestdämp­ande medicinen Xanax i kombinatio­n med kokain.

Om hon fortfarand­e använder droger kommer hon troligtvis att förlora vårdnaden om barnet. Så långt får vi verkligen hoppas att det inte går..!

 ??  ??
 ??  ?? Alla minns väl 2007 när Britney Spears fick sin psykiska kollaps och rakade av sig håret?
Alla minns väl 2007 när Britney Spears fick sin psykiska kollaps och rakade av sig håret?
 ??  ?? ” Hon klippte av håret med kökssax!”Få gravidbild­er har läckt ut på stjärnan eftersom hon isolerar sig hemma. Den här bilden är från september. I januari beräknas Kylies och Travis Scotts dotter att födas. Nyligen kapade tv- profilen sitt långa svall med hjälp av en kökssax.
” Hon klippte av håret med kökssax!”Få gravidbild­er har läckt ut på stjärnan eftersom hon isolerar sig hemma. Den här bilden är från september. I januari beräknas Kylies och Travis Scotts dotter att födas. Nyligen kapade tv- profilen sitt långa svall med hjälp av en kökssax.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden