Veckans NU!

Sandra Bullock

Det går bra nu för Sandra Bullock! Förutom att planera drömvigsel­n ska stjärnan också bli mamma för tredje gången!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL, STELL A PI CTURES

Efter två år tillsamman­s verkar Sandra Bullock, 53, och fotografen Bryan Randall, 51, nu vara redo att skrida till altaret. – De vill gifta sig någon gång de närmsta månaderna. Det lutar åt att de gifter sig i Frankrike, säger en källa i tidningen Life & Style.

Men ringande bröllopskl­ockor är inte den enda stora nyheten i Sandras liv. Efter vigseln kommer stjärnan även att adoptera ett till barn!

VILL HÅLLA TYST

Sandra har sedan tidigare de två adopterade barnen Louis, 7, och Laila, 5, som hon skaffade efter skilsmässa­n från notoriskt otrogne Jesse James, 48. Men i och med att hon och Bryan nu planerar att bli äkta makar kommer även Sandras familj att utökas – med Bryans 23- åriga dotter Skylar!

– Sandra försöker hålla tyst om det, men hon har praktisk taget redan adopterat Skylar. Skylar älskar att komma hem och leka med sina bonussysko­n. Det är inte så konstigt med tanke på att hon är ensambarn och Sandra behandlar henne som sin egen dotter, säger en insider i tidningen National Enquirer.

KNARKADE IHJÄL SIG

Enligt tidningen bor redan Skylar hemma hos Sandra och Bryan, och en trygg familj är kanske precis vad Skylar behöver. Hennes biologiska mamma, Bryans exfästmö Janine Staten, gick bort av en heroinöver­dos 2007. Inte heller Bryan var en så värst närvarande pappa till en början, och Skylar uppfostrad­es praktiskt taget av olika släktingar. Men sedan mammans bortgång har Skylar och Bryan kommit varandra nära, och hon vill inget hellre än att se sin pappa gifta sig med Hollywoods­tjärnan. Enligt uppgift kommer Skylar även få äran att leda pappa Bryan till altaret, medan Louis leder mamma Sandra och Laila agerar blomsterfl­icka.

– Skylar kunde inte vara lyckligare nu när hon har en underbar modersfigu­r som Sandra. Sandra kan ge henne det hon saknade när hon växte upp: En lycklig familj.

 ??  ?? Sandra har sedan tidigare barnen Louis och Laila. Fyra blir snart fem! Skylars mamma Janine gick bort efter en drogöverdo­s 2007. ” Hon kunde inte vara lyckligare!”
Sandra har sedan tidigare barnen Louis och Laila. Fyra blir snart fem! Skylars mamma Janine gick bort efter en drogöverdo­s 2007. ” Hon kunde inte vara lyckligare!”

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden