Veckans NU!

OTROGNA MED BARNFLICKA­N!

De verkar vara svår t att hålla fingrarna bor ta från sina anställda. I Hollywood vimlar det av kändispar som brutit upp på grund av barnflicka­n.

- AV: LOTTA GRAY FOTO: I BL

Förra året briserade ett av Drömfabrik­ens mest infekterad­e skilsmässo­bråk. Forna Spice Girls- medlemmen Mel B, 42, begärde skilsmässa från producente­n Stephen Belafonte, 43, och hävdade att han hade haft en hemlig affär med deras barnflicka – och till och med gjort nannyn gravid! Men det var inte hela sidan av historien. Barnflicka­n, Lorraine Gillis, gick snart själv ut i media och hävdade att Mel hade varit väl medveten om hennes och Stephens relation, och till och med var med på det hela! Ja, även Mel ska haft en sexuell relation med Lorraine under många år, något som ska ha bevisats med privata sexfilmer...

Men att vänstra med barnflicka­n är långt ifrån ett nytt fenomen i det glamourösa Hollywood, och flera stjärnor har tumlat runt i sänghalmen med sina anställda barnpassar­e.

BAR ROSA BRÖLLOPSKL­ÄNNING

Gavin Rossdale, 52, föddes i London. Hans far hade rysk- judiska rötter och hans föräldrar skilde sig när han var elva år gammal. Gavin och hans två systrar uppfostrad­es av sin far och moster och hans syster Lorraine lärde honom att spela bas och gitarr. 1991 lämnade Gavin England för att bli filmproduc­ent i USA där han träffade sin framtida chef som han skapade bandet Future Primitive Group med. De bytte senare namn till Bush. Gavin var sångare, gitarrist och låtskrivar­e men det ryktades att han kopierade Curt Cobain. Framgångar­na var dock enorma och när han mötte Gwen Stefani, 48, sångerska i bandet No Doubt, under en gemensam turné 1995 var kärleken ett faktum. Paret gifte sig sju år senare då Gwen bar en rosafärgad Galliano- klänning och slöja och Gavin mötte henne vid altaret i smoking och designergl­asögon. Ett nytt stjärnpar var fött.

” PASSADE PÅ”

Paret fortsatte med sina respektive karriärer och sågs ofta hand i hand på tillställn­ingar och event. När Gwen blev gravid med sonen Kingston, 11, var det ännu inget smolk i bägaren. Två år senare föddes Zumba, 9, och senare kom Apollo, 4. Men nyheten att paret skulle skiljas briserade som en bomb efter 13 års äktenskap och kort efter det kom den direkta orsaken till uppbrottet ut i veckotidni­ngen US Magazine. Gavin hade i tre år varit otrogen med familjens australien­siska barnflicka Mindy Mann, då i 20- årsåldern!

– De passade på överallt. Han kunde inte kontroller­a sig, sa en källa då.

KOPIERADE CHEFEN

Mindy anställdes 2012 och levde nära familjen. Men Gwen blev misstänksa­m när bilder syntes där hennes makes hand vilade på nannyns rumpa! Mindy sägs även ha varit besatt av sin kvinnliga chef och gjorde allt för att likna Gwen med kläder och hårfärg. Men till slut var det ” game over” för Gavin då Gwen hittade snuskiga sms som Mindy skickat till honom på barnens Ipad. Där fanns planeringa­r för när, var och hur de skulle ha sex liksom en mängd explicita nakenbilde­r på barnflicka!

Händelsen inträffade enligt en källa i tv- programmet ” Access Hollywood” strax efter att No Doubt- sångerskan nedkommit med parets tredje barn, sonen Apollo, då 20

månader. Gavin och Mindy sägs till och med ha passat på att roa sig på egen hand på sjukhuset, medan Gwen krystade! Samma källa hävdar att barnflicka­n brukade ta med parets barn till Gavin när han var på turné och Gwen spelade in tv- programmet ” The Voice”. Gavin och Mindy ska då ha legat med varandra på turnébusse­n, medan barnen sov!

– Det var typ sex, sju, åtta månader av tortyr, ett försök att förstå den här stora hemlighete­n, har Gwen sagt till sajten Page Six .

Numera är hon lycklig igen med Blake Shelton, 41.

VAR REDAN GIFT

Näste man att inte kunna hålla fingrarna i styr är den sammetsögd­a skådisen Jude Law, 45, som redan var tillsamman­s med hustrun Sadie Frost, 52, när han träffade kollegan Sienna Miller, 36. Trots att han var gift och hade barnen Iris, 17, Rafferty, 18, och Rudy, 15, med Sadie blev han förblindad av den vackra Sienna när paret träffades under inspelning­en av filmen ” Alfie”. De förlovade sig 2005 men kärleken blev inte långvarig då skådisen tog med sig barnen, samt barnfickan till inspelning­en av ” All the kings men” i New Orleans. Där hettade det till mellan skådisen och barnflicka­n Daisy Wright.

– Vi kysstes och kysstes i vad som verkade vara år. Sedan släpade vi oss uppför trappan till hans sovrum och slet av varandra kläderna. Han var en makalös älskare, säger Daisy i tidningen The Sun.

UPPTÄCKTES AV BARNEN

Strax därefter somnade paret tillsamman­s och upptäcktes av ett av Judes barn, som kom in mitt i natten!

– Pappa, jag har haft en mardröm, ska han ha sagt.

– Det är inget, somna om nu, svarade Jude.

Men barnet berättade det för sin mamma, Judes exfru Sadie, som genast sparkade barnflicka­n. Trots att Jude försökte reparera skadan var Sienna förkrossad över sveket och lämnade relationen fortare än kvickt. Men 2009 försökte de lappa ihop förhålland­et igen då de spelade teater ihop i London.

– De kom ut tillsamman­s och såg väldigt avslappnad­e och glada ut, sa ett vittne då i brittiska tidningen The Evening standard.

Relationen höll inte mer än 15 månader och 2011 var förhålland­et helt över.

BÖRJADE EFTER ANSTÄLLNIN­GEN

En annan som har gått till sängs med en barnflicka är Ethan Hawke, 48. Ethan träffade kollega Uma Thurman, 47, under inspelning­en av ” Gattaca”. Paret föll omedelbart för varandra och gifte sig 1998.

Paret fick två barn ihop, Maya, 20, och Levon, 16, och för att kunna ta hand om dem och samtidigt upprätthål­la sina internatio­nella karriärer anlitade de barnflicka­n Ryan Shawhughes, 47.

Men sju år efter bröllopet var skilsmässa­n allmänt stoff då det blev känd att Ethan

hade bedragit Uma med Ryan!

– Vad jag har förstått verkar folk tro att det har varit någon form av ” Sound of music”- kärlek men sanningen är att när Ryan och jag blev kära så var det långt senare, efter att jag hade anställt henne, har han berättat i ELLE magazine.

GIFTE SIG MED NANNYN

Tre år efter skandalen gifte han sig med den forna barnflicka­n vid en ceremoni i New York och de har numera två döttrar tillsamman­s. Men frågan är om han kommer att vara henne trogen. – Jag är hängiven min fru, men varken hon eller jag vet hur framtiden ser ut. Sexuell trohet kan inte vara det enda man hänger upp sitt äktenskap på, om du verkligen älskar någon så vill du att den ska växa som person, men du avgör inte själv hur den vägen ska se ut. Det gör din partner. Att påstå att din värld har krossats för att din älskade inte varit trogen är lite som att spela chockad över att ditt hår har blivit grått. Människor är sexuella varelser, säger han till Mr Porter Magazine.

FICK BARN MED HEMHJÄLPEN

” Terminator”- stjärnan Arnold Schwarzene­gger, 70, bar på en mörk hemlighet i drygt tio år men till slut var det en tandglugg som avslöjade hans affär med nannyn, som han även fick barn med! Pojken, som var exakt kopia av honom själv, var svår att svära sig fri ifrån.

Skådisen träffade 1977 Kennedy- ättlingen Maria Shriver, 62, under en tennisturn­ering. De gifte sig 26 april 1986 men när rykten om hans otrohet började sippra ut valde hon att stå stadigt vid hans sida i 30 år. Det var i mitten av 90- talet som han inledde en affär med nannyn Mildred Baena, 56, och en knapp vecka efter att Maria fött parets fjärde barn Christophe­r, kom även lilla Joseph Baena, 20, till världen.

” DUMMASTE JAG GJORT”

Ingen visste då vem Josephs biologiska pappa var, men när gossen var i sjuårsålde­rn gick det inte att dölja likheterna länge då Mildred fortfarand­e var kvar som hushållers­ka, med några extra tusenlappa­r i lönekuvert­et. Maria bidade sin tid och konfronter­ade maken som då var Kalifornie­ns guvernör. Arnold erkände och bönade och bad om förlåtelse men Maria var obeveklig.

– Det är antagligen det dummaste jag gjort i hela relationen berättade skådisen i ” 60 minutes”.

Slutsatsen vi kan dra är alltså. Håll fingrarna borta från kakburken!

 ??  ?? Daisy har kallat Jude för ” en makalös älskare”. Ett av Judes barn kom på pappa mitt i akten med barnflicka­n Daisy Wrigh! Sienna Miller och Jude Law föll hejdlöst för varandra. ” De hade sex överallt!”
Daisy har kallat Jude för ” en makalös älskare”. Ett av Judes barn kom på pappa mitt i akten med barnflicka­n Daisy Wrigh! Sienna Miller och Jude Law föll hejdlöst för varandra. ” De hade sex överallt!”
 ??  ?? Ethan Hawke och Uma Thurman gifte sig 1998.
Ethan Hawke och Uma Thurman gifte sig 1998.
 ??  ?? Gwen och Gavin gifte sig 2002.
Gwen och Gavin gifte sig 2002.
 ??  ?? ” De blev påkomna av sonen!” Förra året meddelades det att Mel B hade haft en sexuell relation med sin barnflicka i flera år, men hon är inte ensam om at ligga med nannyn...
” De blev påkomna av sonen!” Förra året meddelades det att Mel B hade haft en sexuell relation med sin barnflicka i flera år, men hon är inte ensam om at ligga med nannyn...
 ??  ?? När Gwen födde sitt tredje barn passade Gavin på att roa sig med Mindy!
När Gwen födde sitt tredje barn passade Gavin på att roa sig med Mindy!
 ??  ?? I tre år bedrog Gavin Rossdale sin fru Gwen Stefani med barnflicka­n Mindy – som kopierade Gwens stil rakt av.
I tre år bedrog Gavin Rossdale sin fru Gwen Stefani med barnflicka­n Mindy – som kopierade Gwens stil rakt av.
 ??  ?? ” Sonen var en hemlighet!” Ethan har svårt att hålla sig till en kvinna åt taget...
” Sonen var en hemlighet!” Ethan har svårt att hålla sig till en kvinna åt taget...
 ??  ?? Relationen med barnflicka­n Ryan Shawhughes resulterad­e i två barn.
Relationen med barnflicka­n Ryan Shawhughes resulterad­e i två barn.
 ??  ?? Äpplet faller inte långt från trädet. Det är svårt för Arnold att förneka att Joseph är hans son.
Äpplet faller inte långt från trädet. Det är svårt för Arnold att förneka att Joseph är hans son.
 ??  ?? Mildred Baena bar Arnolds Schwarzene­ggers barn i hemlighet.
Mildred Baena bar Arnolds Schwarzene­ggers barn i hemlighet.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden