Veckans NU!

Angelina Jolie

Angelina Jolie till sjukhus efter sammanbrot­tet!

- AV: ERI KA S VENSSON FOTO: I BL

Angelina Jolies hälsa for tsätter att svikta. Enligt nya rappor ter skickades stjärnan nyligen till sjukhus efter att ha fallit ihop utanför sitt hem!

Å h nej!

Stackars Angelina Jolie, 42, har lidit av psykisk ohälsa tidigare, och enligt nya uppgifter är hjärnspöke­na nu tillbaka. Enligt källor gick det nyligen så illa att stjärnan kollapsade på gatan untanför sitt hem i Los Angeles, och fördes akut till sjukhus!

– Hon är helt utmattad. Hon varken sover eller äter, det är inte konstigt att hennes kropp har sagt ifrån, säger en källa i tidningen NW. UPPSÖKTE LÄKARE Angie har tidigare pratat om att hon har lidit av ångest. 2000, precis innan hon träffade blivande maken Billy Bob Thornton, tving- ades hon uppsöka sjukhus efter ett mentalt samman brott.

– Jag var rädd att jag skulle skada mig själv så jag uppsökte en läkare som sa: ” Du håller på att få ett nervöst sammanbrot­t”, har hon sagt. BRAD SÄGER IFRÅN Efter skilsmässa­n från Brad Pitt, 54, 2016 har Angie tagit ett steg tillbaka från skådespele­riet och istället fokuserat på sin roll som regissör och filmproduc­ent. Men det hektiska arbetstemp­ot, plus ensam vårdnad om sex barn, har tagit knäcken på henne, och nu sätter Brad ner foten.

– Han kräver att hon söker hjälp. Oavsett vad som har hänt mellan dem så vill han att hon ska må bra, framförall­t för barnens skull, säger källan och fortsätter:

– Barnen har märkt det, speciellt 11- åriga Shiloh som är väldigt fäst vid sin mamma.

Vi hoppas innerligt att Angie är på bättringsv­ägen snart!

 ??  ?? Brad Pitt är orolig för exfruns hälsa.
Brad Pitt är orolig för exfruns hälsa.
 ??  ??
 ??  ?? Dottern Shiloh är extra mån om mammas välmående.
Dottern Shiloh är extra mån om mammas välmående.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden