Veckans NU!

BRADLEY & RENÉE DEJTAR IGEN!

Glöm Lady Gaga och Irina Shayk! Bradley Cooper har gått tillbaka till exet Renée Zellweger!

- AV: ERIKA SVENSSON FOTO: TT

Nästan ett decennium har gått sedan Bradley Cooper, 45, och Oscarsvinn­ande Renée Zellweger, 51, gick skilda vägar. Sedan dess har båda haft fullt upp. Bradley har hunnit skaffa barn med modellen Irina Shayk, 34, och skapat långlivade kärleksryk­ten med Lady Gaga, 34. Men nu kommer uppgifter om att de gamla ”Case 39”-stjärnorna börjat hitta tillbaka till varandra!

ÅTERFÖRENA­DE PÅ OSCARSGALA­N

Redan på Oscarsgala­n i våras, där Renée kammade hem en gyllene statyett för sin huvudroll i ”Judy”, kunde skådisarna ses prata länge och väl med varandra. Därefter har de fortsatt att umgåtts i den mån det har gått sedan coronautbr­ottet.

– Mötet på Oscarsgala­n var perfekt tajming eftersom båda är singlar. När de väl började prata var det uppenbart att kemin fortfarand­e fanns där. Bradley bjöd henne på middag oh hon accepterad­e erbjudande­t utan at blinka, säger en källa nära stjärnorna i tidningen National Enquirer.

FRAMTIDEN SER LJUS UT

Till skillnad från många andra brustna Hollywood-relationen gjorde inte stjärnorna slut som ovänner, vilket gör att en framtid ihop ändå ser ljus ut.

– Deras uppbrott var aldrig smutsigt eller dramatiskt, det fungerade bara inte schemamäss­igt för dem då. Båda var så upptagna med sina karriärer att de blev mer som vänner än ett kärlekspar, säger källan och lägger till:

– Det är väldigt oseriöst än och ingen av dem vill gå för fort fram men Renée är försiktigt optimistis­k till att de kan få det att fungera den här gången.

Det håller vi tummarna för!

”Det är uppenbart att kemin finns där”

 ??  ?? På Oscarsgala­n var Bradley en av de första framme att gratulera sitt ex.
Renée var inte bara nära Bradley utan kom också bra överens med hans mamma när det begav sig.
På Oscarsgala­n var Bradley en av de första framme att gratulera sitt ex. Renée var inte bara nära Bradley utan kom också bra överens med hans mamma när det begav sig.
 ??  ?? Stjärnorna träffades under inspelning­arna av filmen ”Case 39”.
Stjärnorna träffades under inspelning­arna av filmen ”Case 39”.

Newspapers in Swedish

Newspapers from Sweden