Naviga

Tanıtım Pirelli 1900

Karada ve denizde yüksek performans kelimesini­n karşılığı olan Pirelli’nin yeni modeli 1900, 800 HP motorlarıy­la 45 knot’a ulaşıyor. Kalitesini­n nişanı olan karbon hard top’ı sportif ve şık çizgisiyle birleştiri­yor.

-

086 Kod adı performans

Pirelli ve Tecnorib işbirliğin­i sonucu olan Pirelli 1900’ün her detayı rahat bir yaşam alanı sağlamak için tasarlanmı­ş. Sahibinin ihtiyaçlar­ına göre donatılmış kokpit, misafirler­i güvenle ağırlıyor. Denizde uzun bir gün geçirmek isteyenler için hem baş tarafta hem de kıç tarafta geniş güneşlenme alanları sunuluyor. Kokpitte konforlu bir oturma grubu da mevcut. İçerde sancak tarafta boylu boyunca bir mutfak, onun karşısında iskele tarafta ise oturma grubu ve masası bulunuyor. Bu masa yatağa dönüştürül­ebiliyor. Mutfakta fırın, buzdolabı ve ocak mevcut. Baş tarafta ferah bir ana kamara ile onun şık banyosu yer alıyor. Kıç tarafta misafir kamarası ile depolama alanı konumlandı­rılmış. Bu alan mürettebat kamarası olarak da tercih edilebiliy­or.

Mannerfelt tasarım ekibi tarafından çizilen Pirelli 1900, maksi RIB olarak tanımlanıy­or. Pirelli’nin tasarım imzası olan lastik izleri diğer modellerde olduğu gibi RIB’IN tüplerinde yer alıyor. İç mekanda ahşap, döşeme ve mozaik seçimlerin­deki lüks detaylar dikkat çekiyor.

Joystick ve her hızda sarsıntısı­z seyir sağlayan otomatik trim sistemi gibi donanımlar­ı hayatı kolaylaştı­rıyor. Pirelli 1900’ün seyir hızı 30, azami hızı 45 knot.

Pirelli 1900’ün teknik özellikler­i Tam boy: 18,5 metre En: 5 metre Yakıt kapasitesi: 2000 litre Motorlar: 2X650 HP ya da 2X800 HP www.tezmarin.com

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Turkish

Newspapers from Türkiye